Re-Armedin EP ”Total Lack of Communication” Metalliluolan ennakkokuuntelussa.

Modernisti muttei hajuttomasti tai mauttomasti thrashia ja deathia mellakoinnissaan sekoittava keravalainen Re-Armed kertoo uudella ”Total Lack of Communication” -EP:llään karuja tarinoita mm. kommunikaatiovaikeuksista, alistamisesta ja kuilusta, joka kasvaa rikkaiden ja köyhien välille. Nämä ilmiöt tuntuvat vaivaavan modernia yhteiskuntaamme tietoisuuden kasvamisesta ja hurjaa vauhtia kehittyvästä teknologiasta huolimatta. Elokuun 21. päivä ilmestyvä pienjulkaisu on seuraaja vuoden 2014 alussa julkaistulle ärhäkkäälle Rottendam-levylle, jonka jäljiltä yhtye on ehtinyt sekä keikkailla koti- että ulkomailla ja laittaa kokoonpanoaan uusiksi.

Metalliluola tarjoilee nyt lukijoilleen mahdollisuuden kuunnella Re-Armedin tulenkatkuisen EP:n ennakkoon. Biisien lyhyet kuvaukset löytyvät alta.

http://soundcloud.com/metalasylumpr/sets/re-armed-total-lack-of-communication-ep
1. Total Lack of Communication

– Biisin nimi itsessään kertoo jo aika paljon. Jos viesti ei aukene, olet todennäköisesti muurin toisella puolen. Raivolla homma käyntiin ja mutkat suoriksi.

2. Meant to Be Broken

– Tää biisi vedettiin läjään kerta laakista treeneissä kaksi viikkoa ennen studiota ja jammailumeiningillä. Thrashin ja dödiksen ristisiitos, jossa on seassa vahvaa melodiaa. Sanoissa ihmetellään ja korostetaan ihmisen pienuutta maailmankaikkeudessa. Muistetaanko me enää itsekkään mistä olemme nousseet ja minne lopulta päädymme?

3. Unhuman
– Alavireistä murskaavaa riffiä puskee. Basistin tekemä biisi lähes kokonaan. Toi oli ehdottoman tärkeä pointti mainita, heh. Sanoitukset käsittelevät sitä kuinka yhteiskunta pakottaa ihmiset sulautumaan rahaa ja omaisuutta palvovaan massaan. Unohda itsesi, omat mielipiteesi ja lopulta olet ”vapaa”. Loppujen lopuksi luovuit siis inhimillisyydestäsi.

KOKOONPANO
Mika Oinonen – kitara ja taustalaulu
Iiro Karjalainen – rummut
Juhana Heinonen – basso ja taustalaulu
Jouni Matilainen – laulu
Jussi Venäläinen – kitara

DISKOGRAFIA
Worldwide Hypnotize (Massacre 2012)
Rottendam (Eternal Sound 2014)
Total Lack of Communication EP (2015)

LISÄTIEDOT JA HAASTATTELUPYYNNÖT
Miika ”Mega” Kuusinen // Metal Asylum Promotions
mega@metal-asylum.org // 040 – 579 2248
https://www.facebook.com/MetalAsylumPromotions
https://twitter.com/MetalAsylumPr

 

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-