RAY tuo Vegasin Qstockiin! Elvis-klooni suorittaa myös vihkimisiä Vegas-tyyliin!

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva

RAY_hyvantahdonVegas_pienempi

Qstock luo tänä vuonna yhteistyössä Raha-automaattiyhdistyksen kanssa pelialueen festivaalin Chill Out -puistoon. RAY:n Hyvän tahdon Vegas -pelialueella voi pelata muun muassa käteispokeria, Blackjackia ja erilaisia raha-automaatteja.

”Varsinkin käteispokeria on kyselty Oulun alueelle valtavasti, joten uskomme, että tämä on hieno lisäpalvelu festarikävijöille. Lisäksi RAY:n Etuasiakkailla on mahdollisuus voittaa pisteellä lippujen korotus VIP-alueelle”, RAY:n kampanjasuunnittelija Laura Sandström kertoo.

Qstock tuo Hyvän tahdon Vegas -pelialueelle myös mahdollisuuden mennä naimisiin. Alueelle avataan Las Vegas -tyylinen hääseremoniapaikka, jossa näköis-Elvis vihkii pareja laulun siivittämänä. Elviksen roolissa urakoi vuoden 2006 tangokuningas Marko Lämsä. Virallisista osuuksista ennakkoon ja paikan päällä huolehtii Oulun käräjäoikeuden tuomari Johanna Savolainen. Kyseessä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun musiikkifestivaalilla voi mennä oikeasti naimisiin. Myös valan uusiminen onnistuu.

”Mahdollisuus avioitua tai uusia valansa Vegas-henkeen festareilla on mahtava tilaisuus pareille, jotka haluavat selvitä vähin järjestelyin ja vihkiytyä pilke silmäkulmassa. RAY:n kanssa toteutettu yhteistyö pelialueen luomisesta tuo erittäin osuvan lisän kokonaisuudelle”, festivaalikoordinaattori Niina Ristolainen iloitsee.

Vihkiparien naimisiinmenopaketit ovat saatavilla 1. kesäkuuta lähtien. Pakettiin sisältyy festivaalilippujen lisäksi seremoniamenot, Elviksen laulu, hääkuva festivaalialueella ja kuohuvaa juomaa. Tarjolla on myös DeLuxe -paketteja, jotka sisältävät hääsviitin festivaalialueen vieressä Radisson Blu -hotellissa. Pakettien sisällöistä, ehdoista ja hinnoista tiedotetaan tarkemmin Qstockin nettisivuilla ennen myynnin alkua.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.-30.7.2016. Kahden päivän aikana festivaalilla esiintyy kuudella lavalla yli 60 esiintyjää.

Qstock on ollut loppuunmyyty jo kolmena kesänä peräkkäin ja vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi ennätykselliset 32 000 juhlijaa.

Kuva: www.vivalasvegasweddings.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here