Rammstein palaa Skandinaviaan vuonna 2020

Maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Rammstein tekee uuden Euroopan kiertueen vuonna 2020 ja sivuillaan julkaistun videon mukaan nähdään jälleen myös Skandinaviassa ainakin Aarhusissa, Göteborgissa sekä Trondheimissa.

Tällä hetkellä maailman suurin konserttituotanto koetaan Tampereella Ratinan stadionilla elokuussa 2019 kahtena iltana.

Rammstein vastaa järisyttävän suureen kysyntään soittamalla toisen stadionkonsertin Tampereella Ratinan stadionilla perjantaina 9. elokuuta. Provosoivista ja dramaattisista live-esiintymisistään tunnetun saksalaisjätin ensimmäisenä myyntiin tulleen stadionkeikan kaikki 32 000 lippua myytiin loppuun viime syksynä vain 10 minuutissa.

Kuukausien ajan salassa valmistellulla, toukokuussa käynnistyneellä ensimmäisellä stadionkiertueellaan Rammstein ylittää aiemmat konserttispektaakkelinsa entistäkin näyttävämmällä ja massiivisemmalla show´llaan. Lisäkeikan saaminen Suomeen varmistui konsertin tuotantoyksityiskohtien ja niihin liittyvien logistiikka-aikataulujen vahvistuttua kiertueen ensimmäisen konsertin myötä.

Konsertin promoottori Rauha Kyyrö kertoo:

Kävin itse katsomassa lavaa paikan päällä Berliinissä bändin valmistautuessa kiertueen aloitukseen, ja luvassa on jotain täysin ennennäkemätöntä – mahdollisesti kaikkien aikojen kunnianhimoisin ja näyttävin stadionspektaakkeli. On suuri kunnia saada toimia sen järjestäjänä Suomessa ja nyt vielä kahden keikan verran.

Rammsteinin toukokuussa julkaistu nimikkoalbumi ”Rammstein” nousi odotetusti listojen kärkisijoille kautta maailman kohoten myös Suomessa listaykköseksi niin digitaalisten kuin fyysisten julkaisujen osalta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here