Rammstein julkaisi uuden musiikkivideon ”Deutschland” toukokuussa ilmestyvältä levyltä

Tiedote 28.3.2019

Maailman suurimpiin metallibändeihin kuuluva Rammstein on palannut 10 vuoden levytystauon jälkeen. Yhtye on julkaissut uuden singlen ”Deutschland”. Kappale raivaa tietä albumille ”Rammstein”, joka julkaistaan 17.5.2019 ja jonka ennakkomyynti on nyt alkanut linkistä. Levyn tuotti Olsen Involtini yhdessä bändin kanssa. Single ilmestyy seiskatuumaisena EP:nä 12.4.2019.

Samaan aikaan ”Deutschland”-singlen kanssa julkaistiin Specter Berlinin ohjaama video, jonka voi katsoa alta:

Pian albumin julkaisun jälkeen Rammstein käynnistää kesän mittaisen stadionkiertueensa halki Euroopan. Viimeksi vuonna 2017 Suomessa esiintynyt yhtye nähdään 10.8.2019 loppuunmyydyllä Ratinan stadionilla Tampereella. Näyttävistä, provosoivista ja teatraalisista keikoistaan tunnettu Rammstein on luvannut tästä kiertueesta aiempiakin massiivisemman ja erikoislaatuisemman.

Vuonna 1994 Berliinissä perustettu Rammstein julkaisi debyyttilevynsä ”Herzeleid” vuonna 1995. Kakkosalbumilta ”Sehnsucht” irrotetut singlet ”Du hast” ja ”Engel” siivittivät yhtyeen kansainväliseen jättisuosioon, jolle ei ole loppua näkynyt. Bändin viimeisin, kuudes albumi ”Liebe ist für alle da” julkaistiin vuonna 2009.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here