Qstock julkisti uusia esiintyjiä: mukana mm. Battle Beast ja Ensiferum.

Tiedote 30.1.2020

QSTOCK JULKISTAA ESIINTYJIÄ JA ALOITTAA PÄIVÄLIPPUJEN MYYNNIN

Kotimaisen räpin kirkkaimmat tähdet JVG ja Elastinen sekä ahkerasti maailmaa kiertävä power metal -ryhmä Battle Beast ovat oululaisen Qstock-festivaalin viimeisimmät esiintyjäkiinnitykset.

Saapumisensa Qstockiin ovat varmistaneet myös Ensiferum, JC Stewart (UK), Maustetytöt, Xysma, ABREU, Herra Ylppö & EX, Mariska, BEHM, IBE, Cledos, Kuumaa, Lähiöbotox ja Radiopuhelimet.

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Volbeat (DK), The Darkness (UK) ja Amaranthe (SE). Kaikki toistaiseksi tiedossa olevat artistit ja bändit esiintymispäivineen osoitteessa: www.qstock.fi/ohjelma

Ohjelmistoa täydennetään kevättalven aikana.

Qstockin päiväkohtaisten lippujen myynti on alkanut Ticketmasterin myyntikanavilla tänään torstaina, kun tähän saakka on ollut saatavilla ainoastaan kahden päivän lippuja.

Myös yli 60-vuotiaiden suositut Enemmän Elämää -lippupaketit ovat nyt myynnissä Liikuntakeskus Hukassa Oulussa. 40 euroa maksava paketti sisältää kahden päivän Qstock-lipun lisäksi Liikuntakeskus Hukan päiväajan jäsenyyden 12 päiväksi ja Kaleva Digi –tilauksen kuukaudeksi. Tuotto lippupakettien myynnistä ohjataan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaan.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24.-25. heinäkuuta. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma teki kävijäennätyksensä keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

PÄIVÄKOHTAISET ESIINTYJÄT:

Perjantai 24.7.: Amaranthe (SE), Atomirotta, BEHM, Elastinen, Ellinoora, Ensiferum, Herra Ylppö & EX, IBE, JVG, Kuumaa, Maustetytöt, Nelli Matula, Pyhimys, Radiopuhelimet ja Vesala.

Lauantai 25.7.: ABREU, Battle Beast, Chisu, Cledos, J. Karjalainen, JC Stewart (UK), Jinjer (UA), Lähiöbotox, Mariska, SANNI, The Darkness (UK), Volbeat (DK) ja Xysma.

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here