Pystyyn Kuolleet Hipit julkaisi uuden musiikkivideon ”Mihin Tie Vie”

Kuva: Video Kalliala

Tiedote 20.9.2019

Pystyyn Kuolleet Hipit julkaisee ensimmäisen täyspitkän albuminsa ”Pako Todellisuudesta” perjantaina 27.9.2019. Katsottavissa on nyt uusi musiikkivideo kappaleesta ”Mihin Tie Vie”:

Vuonna 2013 perustettu Pystyyn Kuolleet Hipit on Tampereen Pispalasta lähtöisin oleva nelihenkinen yhtye. Bändi on tunnettu energisistä live-esiintymisistään ja kerännyt mainetta erityisesti Tampereen seudulla. Ulkomusiikillisista seikoista on myös mainittava yhtyeen oheistuotteet, joiden design on tunnistettava ja luonut yhtyeelle omanlaisensa brändin.

Bändi kommentoi tulevaa levyä seuraavasti:

Levy sisältää 10 raitaa todellisuudesta ja pakenemisesta. Levyn teemat kulkevat mieleltään avoimen ihmisen ajatuksissa. Kertoja pakenee pois tästä tietoisuuden tilasta, käsityskyvyn ylittävän transsendentin mysteerit sekoittavat ajatukset ja mikään ei ole enään ennallaan.käsitys todellisuudesta on muuttunut. Pakeneeko kertoja todellisuudesta vai ottaako hän kosketuksen todellisuuteen?

Albumin soundimaailmaan on haettu ”ysärifiilistä” ja otettu runsaasti vaikutteita 1990- sekä 2000-luvun alun eri rock- ja metallimusiikin alalajeista, säilyttäen kuitenkin modernin otteensa. Debyyttialbumi on musiikillisesti ja soundillisesti huomattavasti yhtyeen aikaisempia julkaisuja laadukkaampi, ja koemme tällä albumilla viimein löytäneemme juuri oman soundimme.

Unohda ympäröivä maailma, ota tauko hektisen arjen keskellä ja ota vastaan pako todellisuudesta!

Levyn julkistamista juhlitaan Lauantaina 28.9.2019 Vastavirta-Klubilla jossa esiintymässä myös: Sapata, Ronskibiitti, Radux ja DJ Auto-K.

Levy on tuotettu ja rahoitettu täysin omavaraisesti ja julkaistaan omakustanteena. Levy julkaistaan digitaalisesti ja fyysisesti CD:n ja kasetin muodossa.

Facebook: https://www.facebook.com/PystyynKuolleetHipit/
Instagram: https://www.instagram.com/pystyynkuolleethipit/

Kuva: Video Kalliala

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän