Puolangan LankaFest julkistanut ohjelmistonsa kesäkuuksi 2018

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tiedote 24.11.2017

Puolangan LankaFest on julkistanut ohjelmistonsa ensi kesäksi.

Puolangan LankaFest on kiinnittänyt 29-30.6.2018 festareilleen listan kotimaisia raskaan musiikin huippuja. Lavalle nousevat mm. Stratovarius, Beast In Black, Reckless Love, Stam1na, One Desire sekä Arion.

LankaFestin historia alkaa vuodesta 2010, jolloin tapahtuma toteutettiin koulukeskuksen liikuntasalissa neljän paikallisen bändin voimin. LankaFest saavutti niin suuren suosion, että vuonna 2011 tapahtuma järjestettiin uudelleen Keskipisteenpuistossa kahdeksan bändin voimin. Kesällä 2012 LankaFest siirtyi torialueelle valmistuneelle Pohjanportin lavalle. Pääesiintyjänä silloin oli legendaarinen Zero Nine. Vuonna 2013 tapahtuma kehittyi taas huimasti ja lippuja myytiin reilut 400 kpl. Pääesiintyjänä tuolloin Peer Günt. Heinäkuussa 2014 LankaFest oli ensimmäistä kertaa kaksi päiväinen ja mukana oli 11 esiintyjää muun muassa Brother Firetribe, Battle Beast ja Waltari. Lippuja myytiin 620 kpl. 2015 LankaFest oli edellis vuotiseen tapaan kaksipäiväinen. Ensimmäistä kertaa lavoja oli kaksi. Kävijöitä oli lähes 800. Esiintymässä oli mm. Battle Beast, Poisonblack, Lost Society ja Kotipelto&Liimatainen. Vuoden 2016 LankaFest jatkoi taas kasvuaan. Kävijämäärä lähenteli jo tuhatta viikonlopun aikana. Esiintymässä oli mm. Joe Lynn Turner, Mokoma, Kilpi. 2017 LankaFest jatkoi edelleen kasvua ja vierailijoita oli jo yli tuhat! Esiintymässä oli mm. Sonata Arctica, Battle Beast, Thunderstone.

Ensi kesänä kaksipäiväinen LankaFest järjestetään Puolangalla yhdeksännen kerran. Jatkamme edelleen kahden lavan systeemillä. Näin pyritään yleisölle tarjoamaan ohjelmaa koko festarin ajaksi! LankaFest jatkaa edelleen rock/heavy henkisenä!

Aika: Pe 29.6. – La 30.6.2018

Esiintyjät:

1-lava:
Stratovarius, Stam1na, Reckless Love, Beast In Black, One Desire, Arion, Electric Deathbeat ja Pelle Miljoona United

2-lava:
Housebändit Stargate ja Animal House

2 lavalla ohjelmaa päälavan bändien vaihtovälissä!

Alue: Festarialue on aidattu. Alueella K-18 anniskelualue. Tapahtuma ikärajaton. Alueelta löytyy myyntipisteitä muun muassa LankaFest/bändien tuotteita ja ruokapisteitä.

Liput Tiketistä ennakkoon: joulukuun ”early bird” 2 päivän lippu 35€ + palvelumaksu. Tammi-kesäkuun 35/45€ + palvelumaksu. Portilta 40/50€.

Tarkempia tietoja LankaFestien nettisivuilta.

Nettisivut: www.lankafest.fi
Facebook: https://www.facebook.com/LankaFest

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here