Progemetallibändi Fireproven julkaisi singlen ”The Maze” lyriikkavideoineen

Kuva: Elsa Wellamo

Tiedote 24.2.2021

Kotimainen progressiivista metallia soittava Fireproven julkaisi uuden singlen ”The Maze”. Kappaleesta on julkaistu myös lyriikkavideo, joka on katsottavissa alta:

”Kappaleen sanoitus perustuu koulukiusaamiskokemuksiini. Olen purkanut siihen tunteita, joita koin teini-ikäisenä ja sitä, mihin oivalluksiin nuo kokemukset minut lopulta johdattivat. Kaikki huonot tapahtumat eivät välttämättä ole pahasta, vaikka kyseisellä hetkellä ne voivatkin olla käsittämättömän tuskallisia. Jotkut asiat eivät koskaan unohdu ja niitä kantaa mukanaan läpi elämän. Näkökulma niihin on kuitenkin jatkuvassa liikkeessä. On tärkeää huomata, että jokainen ihminen on kykenevä äärimmäiseen julmuuteen, mutta myös hyvyyteen”, biisin säveltäjä ja yhtyeen rumpali Nuutti Hannula pohdiskelee.

”Yhdistin sävellyksessä videopeleistä tuttuja elementtejä progressiiviseen metalliin, ja hain myös vaikutteita melodisen death metallin suunnalta. Koen, että musiikin on puhuteltava mahdollisimman laajaa tunteiden kirjoa. Nämä vaikutteet ovat syntyneet elämäni varrelta saatujen vahvojen musiikillisten kokemusten myötä aina ala-asteen Nintendo-pelien biiseistä lähtien”, hän jatkaa.

Edellinen singlejulkaisu bändiltä oli viime joulukuussa ilmestynyt ”The Addict”.

Kokoonpano:
Sanna Solanterä – laulu
Janne Väätämöinen – kitara ja taustalaulu
Juha Väätämöinen – basso ja laulu
Ilari Hannula – kosketinsoittimet
Nuutti Hannula – rummut

https://www.facebook.com/fireprovenband
https://www.instagram.com/fireprovenband/
https://twitter.com/fireprovenband/

Kuva: Elsa Wellamo
Lähde: Ginger Vine Management & PR

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here