Porilainen Eartheria julkaisi uuden musiikkivideon ”Nihil”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 29.1.2018

Porilainen modernia melodista death metallia soittava Eartheria julkaisee 2.2.2018 uuden viiden biisin EP:n nimeltä ”Awaken The Sun”. Yhtye on nyt julkaissut levyltä uuden musiikkivideon ”Nihil”:

Bändi kommentoi uutta kappaletta seuraavasti:

”Nihil” on tänä perjantaina (2.2.) julkaistavan ”Awaken The Sun” – EP::mme päätöskappale ja teimme siihen musiikkivideon yhteistyössä Joonas Nevalan ja Jackshopin kanssa. ”Nihil” on sävellykseltään ja sanoituksiltaan lopun alkua povaava kylmä ja lohduton kappale, joten halusimme tyyliltään samanlaisen musiikkivideon. Massiivisen kertosäkeensä vuoksi kappale oli meille alusta asti melko selkeä valinta musiikkivideobiisiksi. ”Nihil” kietoutuu yhteen Ep:n aloitusbiisin kanssa, sillä se päättyy siihen mistä levy alkaa, muodostaen mukavan jatkumon albumille.

Eartheria nähdään levynjulkaisukeikalla Porin Baarikaapissa yhdessä Countless Goodbyesin, Shadows And Colorsin sekä Recoilsin kanssa 9.2.2018.

1. A Wake (In The Sun)
2. Brought Before The Emperor
3. Myriad
4. Escapist
5. Nihil

Kokoonpano:
Juha-Pekka Leino / Guitar, Vocals
Lauri Unkila / Guitar
Janne Rosholm / Bass
Mikko Ojakoski / Drums

https://www.facebook.com/eartheriaband/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here