Pohjoinen Uni livestreamina 18. huhtikuuta

Aika Korjaa -uutuussingle julkaistiin viime perjantaina

Pohjoinen Uni
Pohjoinen Uni

Tiedote 7.4.2020

Viime perjantaina Aika Korjaa -singlensä julkaissut Pohjoinen Uni saapuu livenä kuulijoiden olohuoneisiin lauantaina 18. huhtikuuta. Kello 19 alkava livestream toteutetaan yhteistyössä BV-Team Motorsportin kanssa, ja keikka on nähtävissä heidän Youtube-kanavallaan.

”Tarjoamme kuulijoille historiallisen tunnin elämyksen sisältäen tutut ja paljon soitetut biisit, mutta myös vanhempaa materiaalia, kuten ensimäisen koskaan tekemämme biisin ’Maailman pyörä’. Kuulija pääsee siis bändin mukana koko matkalle, jonka olemme kulkeneet tähän mennessä”, Sami Viitala kertoo.

Bändi julkaisee viikkoa ennen h-hetkeä Instagramiin lomakkeen, jossa voi lähettää bändille kysymyksiä laidasta laitaan täysin ilman aiherajoituksia. Näihin uteluihin saadaan myös vastaukset liven aikana. Luvassa on myös jotain ainutlaatuista ostettavaa.

”Keikan ensimäinen osa on rauhallinen ja toinen osa täyttä paahtoa. Kysymyksiä voi myös esittää livelähetyksen aikana ennen ’puoliaikaa’. Laitamme myös nettisivuillemme verkkokaupan, josta kuulija voi tukea toimintaamme ostamalla kolme eri kokoista livelähetyksestä otettua bändikuvaa, jotka lähetetään ’lipun’ ostajalle postitse nimmareiden kera. Näitä kuvia ei tulla julkaisemaan muualla.”

Pohjoisen Unen vuonna 2016 julkaistulta Kaiken tämän jälkeen -pitkäsoitolta löytyvää Tähdenlento-singleä on kuunneltu tähän mennessä Spotifyssä liki 470 000 kertaa. Uusin single Aika Korjaa on tosielämän kertomus laulaja Sami Viitalan kokemuksista koulukiusattuna lapsena.

”Koulukiusaamisessa kuitenkin monesti on kyse erilaisuudesta, mikä mulla oli musiikki ja se, että asuin niin sanotusti syrjässä keskustasta. Biisiä tehtäessä jouduin palaamaan niihin ajatuksiin ja tilanteisiin, ja oli yllättävän rankkaa ottaa taas esiin ne samat pilkan aiheet, tönimiset halvennukset ja miettiä mitä ne tekivät teini-iän kynnyksellä olevalle lapselle. Täytyy sanoa, että perseestä se on vieläkin, vaikka toki olen ammentanut siitä paljon vuosien varrelle, ja ehkä ilman niitä haavoja ei olisi tullut yhtäkään laulua”, Sami kertoo.

”Toivon, että tämän biisin myötä ihmiset löytäisivät sen kivun, jota kiusattu kokee ja ymmärtäisivät lopettaa kiusaamisen”, hän lisää.

Pohjoinen Uni on:
Sami Viitala – laulu
Villepekka Jossens.– kitara
Samuel Ahvenlampi – kitara, koskettimet
Teemu Salonen – basso
Tomi Kauhajärvi – rummut

www.pohjoinenuni.fi
www.facebook.com/PohjoinenUni
www.instagram.com/pohjoinenuni

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Pohjoinen Uni

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here