Phil Campbell: Rammsteinin livekeikat ovat omalla tasollaan

MAINOS:Motörheadin kitaristina tunnettu Phil Campbell on Rock Overdose-sivustolle antamassaan haastattelussa avannut tulevien levyprojektiensa tilannetta ja nostaa asiaa kysyttäessä Rammsteinin omaksi tämän hetkiseksi suosikkiyhtyeekseen. Campbellin mukaan saksalaisten livekeikat ovat omalla tasolla ja yhtyeellä ei ole puutetta hyvistä riffeistä. Campbell kertoo haastattelussa myös oman bändinsä Bastard Sonsin julkaisevan ensimmäisen täyspitkän studiolevynsä ensi vuoden alussa ja kiireinen kitaristi valmistelee samanaikaisesti myös lukuisia tähtivieraita sisältävää sooloalbumia sekä kirjaa.

Campbellin mielipide Rammsteinista alla:

Rammstein will always be one of my favorite bands. Their live shows are on another level and they have so many riffs!

Tulevasta Bastard Sonsin sekä soololevynsä tilanteesta kitaristi kertoo seuraavaa:

We are currently writing for our first full length album which will hopefully be out early next year! The solo album is coming along well at the moment. I’ve recorded over half the album and there shall be some very special guests who will feature on the album. As for the book that’s also coming along nicely but now I’m focusing on The Bastard Sons as we are very busy at the moment.

Lue koko haastattelu linkistä.

Phil Campbell kuva: Ian Gavan
Lähde: Rock Overdose

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.