Phil Campbell ja Nazareth Karjurockiin heinäkuussa

Tiedote 23.11.2019

Ensi heinäkuussa juhlittava Karjurock (16.-18.7.2020) tulee olemaan kesän puhutuimpia tapahtumia.

Keskellä maalaisidylliä järjestettävä festivaali on tunnettu jo aiemminkin erityislaatuisesta ohjelmistostaan, mutta vuoden 2020 Karjurock on eittämättä historian kovin, kun Motörheadin kitaristina ja vaikuttajajäsenenä tunnettu Phil Campbell saapuu bändeineen Uudenkaupungin Lokalahdelle.

Karjurockin ohjelmisto poikkeaa entistä enemmän yleistyvistä massatapahtumista, joissa samat artistit kiertävät tapahtumasta toiseen pitkin kesää. Vakiintunut kävijäkunta osaa myös jo odottaa erikoisempaa artistikattausta verrattuna perinteisiin kaupunkifestivaaleihin.

Karjurockin promoottori Robert Sainio kertoo:

Meidän lähtökohtamme on aina ollut tarjota festarivieraille jotain ikimuistettavaa. On se sitten ollut biisonisafareita tai jotain muuta erikoista, ovat ne aina jääneet juhlakansan mieleen.

Lauantaina esiintyvä Phil Campbell and The Bastard Sons on ainoa ryhmä maailmassa, jolla on oikeus käyttää Motörhead-statusta. Ei siis ole epäilystäkään, etteikö juhlaväki repeäisi liitoksistaan, kun ikoninen ”Ace of Spades” -hitti alkaa pauhata ämyreistä. Karjurockin päätöspäivää tähdittää myös legendaarinen Nazareth, jonka suurimmasta hitistä ”Love Hurts” ovat saanut nauttia niin ysärinuoret kuin vanhempi väki.

Festari tarjoaa jälleen loistavan kattauksen eri tyylien edustajia: lauantaina lavan valtaavat edellä mainittujen lisäksi kotimaiset Poets of the Fall, Andy McCoy Band sekä Anssi Kela. Kelan hittikavalkadi ei jätä ketään kylmäksi, kun koko Lokalahti laulaa yhdessä ”Millaa”, ”Levotonta tyttöä” ja ”Ilvestä”.

Perjantaina Lokalahdella tarjoillaan Karjurockin kestosuosikkeja vuodesta toiseen: on Klamydiaa, Petri Nygårdia ja Teflon Brothersia. Klamydia on festariyleisön jokavuotinen toive, eikä bändin juuri pokkaama SuomiRock-elämäntyöpalkinto ainakaan vähennä fanituksen määrää. Uusina kasvoina keskelle metsää saapuu räppiä, bluesia, jazzia, punkia ja ties mitä tyylilajeja yhdistelevä Atomirotta-yhtye.

Sainio kertoo, kuinka sekä Klamydia että Petri Nygård vetävät lavojen eteen hyvin samankaltaista yleisöä:

On aina mukavaa ottaa Klamydian porukka vastaan. Pojat saapuvat hymyssä suin paikalle joka kesä aivan kuin tulisivat kotiinsa.

Avauspäivänä torstaina Lokalahdella on perinteisesti vietetty koko perheen tapahtumaa. Kesän ensimmäinen kiinnitys on Hevisaurus. Viimeksi vuonna 2016 Karjurockissa esiintynyt Hevisaurus on kerännyt valtakunnallisesti suuren fanijoukon ja tiedossa on jälleen erittäin hauska perhepäivä.

Karjurockissa kulttimaineeseen noussut KarjuCamp-leirintäalue oli viime kesänä loppuunmyyty. Vuoden 2020 uutuutena leirintäalueelle nousee oma esiintymislavansa sekä ”Lonkerolandia”.

Lisää esiintyjiä julkaistaan kevään aikana.

Huippuedulliset Early Bird -liput ovat nyt myynnissä. 3 pv:n lippu maksaa vain 59,00 € (norm. 105,00 €). Lippuja on saatavilla rajoitettu erä.

Nyt julkistetut päiväkohtaiset esiintyjät ovat:

Torstai: Hevisaurus, tivoli, kotieläinpiha
Perjantai: Klamydia, Petri Nygård, Teflon Brothers, Atomirotta
Lauantai: Phil Campbell and The Bastard Sons, Nazareth, Poets of the Fall, Andy McCoy Band, Anssi Kela

www.facebook.com/Karjurockofficial

Kuva: Chung Sung-Jun/Getty Images

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here