Perinteistä melodista metallia Sveitsistä – katso Gods Of Silencen uusi video ”Neverland”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tiedote 9.11.2017

Perinteisen melodisen metallin uusi rynnistys puskee Sveitsistä

Tsekkaa nyt Gods of Silencen upea Neverland-biisi ja -video

Nyt on aika unohtaa konehärvelöinti sekä diskonytkytys ja keskittyä perinteiseen melodiseen metalliin, joka voi hyvin ja rynnistää eteenpäin! Sveitsiläinen Gods of Silence on juuri näiden asioiden peruslähteillä ja tarjoilee tuleville faneilleen hienon Neverland-biisin ja -videon, jotka ovat mainio maistiainen juuri julkaistulta saman nimiseltä studioalbumilta.

Yhtyeen primus motor Sammy Lasagni tunnustaa, että uudella albumilla hän tietoisesti laittoi laulaja Gilbi Meléndezin äänijänteet koville.

Minulla ei ollut hajuakaan, millainen levy olisi tulossa, mutta tiesin. että Gilbin vokaalien pitää päästä oikeuksiinsa, hänellä on maailmanluokan metalliääni. Halusin lisätä mukaan myös enemmän sinfonisia elementtejä verrattuna aikaisempiin julkaisuihimme, joten myös koskettimet saivat enemmän tilaa. Fokuksena oli tehdä hyviä ja koukuttavia melodioita ilman, että juoksisimme trendien perässä. Hyvä musiikki selviää aina, trendien heilahteluista riippumatta”, Sammy toteaa.

Hän tunnustaa, että albumin nimikappaleessa on löydettävissä myös Dream Theaterin kaltaista progefiilistä.

”Mutta on parempi antaa sen genren superammattilaisten tehdä ne ’oikeat progejutut'”, hän sanoo pilke silmäkulmassaan.

Kuuntele myös koko Neverland-albumi nyt Spotifystä!

www.godsofsilence.com

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän