Pain Suomen kiertueelle maaliskuussa 2021

Tiedote 5.10.2020

Suomi kipuilee maaliskuussa 2021. Ruotsalainen industrial-yhtye Pain iskee Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä.

Peter Tägtgren perusti Painin vuonna 1996. Hypocrisy-yhtyeen kitaristina ja The Abyss -studion tuottajana toiminut Tägtgren sai visionsa toimimaan: hitikkäät singlet ”End of the Line”, ”Shut Your Mouth” ja ”Same Old Song” ovat paaluttaneet Painin pohjoismaisen metallin kärkijoukkoon.

Painin kahdeksas albumi ”Coming Home” ilmestyi vuonna 2016, jonka jälkeen ruotsalainen industrialin ja elektron tuoksuinen raskailu soi neljällä keikalla ympäri Suomen tammikuussa 2018. Sittemmin maestro Tägtgren on muun muassa tiivistänyt yhteistyötään Rammstein-laulaja Till Lindemannin kanssa. Kaksikon toinen albumi ”F&M” ilmestyi viime marraskuussa ja Lindemann-duo ehti ennen korona-aaltoa esiintyä Helsingin jäähallissa.

Kun Lindemannin riveissä Tägtgren toteuttaa “pähkähulluja ideoita”, Pain pamauttaa yleisölle armottoman konemetallikokemuksen. Totaalista kipua on luvassa maaliskuun lopulla Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. 360°-teema on jatkoa koronakesän striimikeikalle, jolla Pain tykitti niin hittejä kuin harvinaisuuksia.

PAIN (SWE) + support
360° of PAIN Tour

Perjantai 26.3.2021 Jyväskylä, Lutakko (liput 27/28 e, Lippu.fi)
Lauantai 27.3.2021 Tampere, Olympia-kortteli (liput 25/28 e, Tiketti)
Sunnuntai 28.3.2021 Helsinki, Tavastia (liput 28/30 e, Tiketti)

Liput myynnissä.

www.painworldwide.com
https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Tägtgren
www.jelmu.net
https://olympiakortteli.fi
https://tavastiaklubi.fi

Kuva: Jarno Saarinen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here