Oceanhoarsen kahdesti äänitetty ”The Damage” -single väritettiin lontoolaistaiteilijan animaatiovideolla

"Dead Reckoning" -albumi julkaistaan 20. elokuuta

Tiedote 16.7.2021

Helsinkiläinen Heavy F*king Metal -nelikko Oceanhoarse tarjoaa jälleen maistiaisen 20. elokuuta ilmestyvältä Dead Reckoning -albumiltaan. YleX:n Uuden musiikin rockshowssa eilen kuultu The Damage on yhtyettä seuranneille tuttu ohjelmanumero niin keikoilta kuin viime vuonna julkaistulta The Damage is Done – LIVE! -liveäänitteeltä, mutta nyt biisi on veistetty myös valmiiksi levyversioksi. Jesse Vainion (Wheel, Noora Louhimo Experience) miksaama ja Kari Huikurin sekä bändin kitaristin Ben Varonin äänittämä biisi sopii kuin nakutettu kuulijalle, jolle maistuvat niin Megadeth, Machine Head, Alice In Chains kuin Avenged Sevenfoldkin.

”Lauluharmonioissa ja tuplabassareissa ei studiossa säästelty, ja biisin maalailevan alun jälkeen onkin luvassa tiukkoja tilanteita kuin vuoristoradassa. Kertosäkeen Alice in Chains -henkiset stemmalaulut ja voimistuvat harmoniakitarat johdattavat kohti vääjäämätöntä loppuratkaisua: ’The damage is done'”, hehkuttaa basisti Jyri Helko.

”Tämä oli itse asiassa meidän toinen yrityksemme saada The Damage studiossa purkkiin”, kitaristi Ben Varon paljastaa ja jatkaa: ”Äänitimme sen ensimmäisen kerran jo yli vuosi sitten samoissa sessioissa missä tehtiin myös levyn eka sinkku Locks. Biisi oli jo sataprosenttisesti paketissa ja kaikki oli periaatteessa oikein ja kuten piti, mutta jokin siinä silti häiritsi. Kitarasuoritukset ja -soundi eivät olleet parhaat mahdolliset, ja tunsin myös, että Joonas pystyisi vielä kovempaan laulusuoritukseen. Uskoimme koko bändi biisin potentiaaliin, joten ehdotin lopulta, että vanha versio hyllytetään ja kokeillaan uusiksi myöhemmin. Päätös kannatti, sillä biisi kuulostaa nyt siltä miltä pitääkin toimien komeana ja eeppisenä päätösraitana albumille!”

The Damage sai tänään seurakseen näyttävän meriteemaisen animoidun lyriikkavideon. Lontoolaisen artistin Drain Hopen tekemä video on nyt katsottavissa täällä.

Näe Oceanhoarse livenä tulevana syksynä:
27.10.2021 Telakka, Helsinki (w/ Bloodred Hourglass, MyGrain, Mors Subita)
26.12.2021 Hoarsefest 2021, On the Rocks, Helsinki (w/ Shereign, Thy Row)

Dead Reckoning -albumin kappalelista on:
01. Headfirst
02. Locks
03. Betrayed by Light
04. One With The Gun
05. Reaching Skywards
06. Fields of Severed Dreams
07. Submersed
08. The Intruder
09. Fight For Tomorrow
10. From Hell to Oblivion
11. REW
12. Dead Reckoning
13. The Damage

Dead Reckoning julkaistaan 20.8.2021 saksalaisen Noble Demonin kautta (digi + CD + LP). Tilaa omasi jo ennakkoon tästä linkistä.

www.facebook.com/oceanhoarse
www.instagram.com/oceanhoarse
https://twitter.com/oceanhoarseband
Spotify
nobledemon.com


Lähde: Ginger Vine Management & PR

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here