Oceanhoarselta uusi single “Death Row Center”

Kuva: Sari Katainen
Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 11.2.2019

Uuden laulajan Joonas Kososen debyytti Oceanhoarsen riveissä ottaa luulot pois.

Oceanhoarse aloittaa tämän viikon rytinällä: suoratoistopalveluihin ilmestynyt ”Death Row Center” on paitsi Oceanhoarsen alkuvuoden 2019 kiukkuinen soundtrack, myös yhtyeen ensimmäinen julkaisu uuden laulajan Joonas Kososen kanssa.

Ben Varon toteaa:

Joonaksen hypättyä remmiin lokakuussa työstimme pieteetillä useampaa eri sinkkuvaihtoehtoa koska tiesimme, että Joonaksen debyytin täytyy ottaa luulot pois ja tehdä kerralla selväksi, että Oceanhoarse on tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin koskaanNyt, kun kuuntelen valmista lopputuotosta, teimme mielestämme juuri oikean ratkaisun sekä laulajan, että biisin suhteen! Myös tuottaja-miksaaja Kari ’Huikka’ Huikuri teki loistotyötä puskiessaan meistä parhaat otot irti, ja Svante Forsbäckin masterointi kruunasi paketin. Soundaa niin helvetin hyvältä!

Jos Oceanhoarsen aikaisemmat singlet eivät ole olleet aiheiltaan niitä pirteimpiä viisuja, ei Death Row Center tee tähän poikkeusta. Varon valottaa hiukan mistä biisissä on kyse:
Vaikka epäkohtia, kansankiihottajia sekä riistämistä on ollut aina, on irvokasta, kuinka nämä asiat ovat nykypäivänä entistä enemmän kaikkien nähtävinä ja tiedossa, mutta silti tuntuu, ettei asioita saada korjattua. Biisin nimi viittaa ’front row center’ -termiin, eli parhaisiin mahdollisiin katsomopaikkoihin mitä rahalla saa. Meillä kaikilla on tällä hetkellä eturivin paikat näihin meneillä oleviin junaonnettomuuksiin.

Kuuntele “Death Row Center” alta:

facebook.com/oceanhoarse
instagram.com/oceanhoarse
twitter.com/OceanhoarseBand

Kuva: Sari Katainen

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän