Oceanhoarse Ozzy Osbourne -covereiden äärellä – ”Shot In The Dark” -biisissä mukana Janne Wirman

Oceanhoarse julistaa lokakuun Ozztoberiksi

0
185
Kuva: Oceanhoarse

Tiedote 2.10.2020

Helsinkiläinen Oceanhoarse tykkää pysyä kiireisenä. Kun keikkailu meni koronan takia tältä vuodelta suureksi osaksi jäihin, jäi aikaa studio- ja sävellystyön ohella vähän ylimääräiseen jammailuun.

“Mehän ollaan kaikki neljä hirveitä Ozzy Osbourne -faneja. Ja niin kova ja legendaarinen kuin Black Sabbath onkin, se on nimenomaan Ozzyn soolotuotanto, mikä meihin puree eniten. Näitä biisejä tulee soiteltua treeniksellä muutenkin omaksi iloksi, ja parit Ozzyt ovat päätyneet keikkasettiimmekin aika ajoin”, kitaristi Ben Varon kertoo.

Bändi mietti mitä tehdä syyskuussa ilmestyneen Locks-singlen ja -videon jälkeen, ennen marraskuussa julkaistavaa uutta Oceanhoarse-singleä.

”Ozzy October eli Ozztober! Vielä kun herran legendaarinen Blizzard of Ozz -soolodebyytti täytti juuri komeat 40 vuotta, niin mikäs sen parempi aika nostaa Ozzylle hattua tributoinnin merkeissä”, bändi kertoo.

Jatkoidea vierailevista tähdistä lähti puhtaasta tarpeesta: Oceanhoarse halusi ehdottomasti vetää yhtenä biisinä Shot in the Darkin, mutta toimiakseen kunnolla, kappale vaatisi koskettimet. ”Fuck Your Backing Tracks” -sloganin lanseerannut bändi tuumi hetken vaihtoehtojaan: Ei kai siinä muu auta kuin soittaa Children of Bodom -urkuri Janne Wirmanille ja pyytää apuun.

”Kun Jyri, tai ’Käärmetukka’, kuten häntä tuttavallisesti kutsumme, kysyi soittamaan Ozzy-coveriin bändinsä kanssa, pakkohan se oli suostua: olenhan itse pyytänyt häneltä lukuisia palveluksia tässä vuosien varrella alkaen lumen pudottamisesta meikäläisen katolta aina juoppokuskin hommiin asti”, toteaa Janne Wirman ja jatkaa: ”Children of Bodom on myös coveroinut Shot in the Darkin vuosia sitten, ja koska kiipparit eivät ole framilla tässä biisissä vaan pysyvät enemmän taustalla, olikin todella leppoisaa ja mukavaa jammailla jätkien kanssa Oceanhoarsen treeniksellä.”

Kollaboraation makuun päästyään bändi päätti kysyä useampaan Ozzy-biisiin jonkun rautaisen ammattilaisen feattaamaan. Vierailijoita ei ollut vaikeaa keksiä tahi saada innostumaan ajatuksesta. Ozzystä kun tuntuvat pitävän lähes kaikki rokkarit – ikään tai genreen katsomatta.

“Metalliskene on Ozzy-faneja täynnä, joten haluammekin toivottaa kaikki musikantit tervetulleiksi osallistumaan Ozztoberiin!”, Ben Varon jatkaa:

”Oli kyse sitten koko bändin voimin soitetusta coverista tai suosikki-Ozzyriffin soittamisesta kotona, laita videosi someen hashtagillä #Ozztober ja auta levittämään ilosanomaa. Maailmaa on nimittäin hyvä aika ajoin muistuttaa Ozzy Osbournen musiikin hienoudesta!”

Oceanhoarsen kolme Ozzy-coveria ilmestyvät Soundin sivuilla lokakuun kolmena ensimmäisenä torstaina. Katso Janne Wirmanin kanssa treeniksellä livenä vedetty Shot in the Dark nyt.

www.facebook.com/oceanhoarse
www.instagram.com/oceanhoarse
https://twitter.com/oceanhoarseband
Spotify


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Oceanhoarse

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here