Nummirockissa ennätysyleisö!

29. Nummirock tärähti käyntiin eilen torstaina viileissä, mutta kuivissa olosuhteissa. Illan ensimmäisten yhtyeiden aikana oli jo havaittavissa tungosta ja normaalia pidempiä jonotusaikoja anniskelualueella. 15 000 kävijän tavoite on saavutettu reippaasti.
Pienet sadekuurot eivät ole yleisöä haitanneet. Ennakkolippujen myyntipiikki ajoittui juhannusviikon ensimmäisille päiville. Ennakkolippujen runsas menekki on jatkunut vilkkaana porttimyyntinä keskiviikosta lähtien. Vielä paikalle havittelevien kannaattakin varautua pieniin ruuhkiin ja varata aikaa sopivan telttapaikan löytämiseksi. ”Pyrimme järjestelemään alueella olevia kulkuneuvoja ja telttoja sekä raivaamaan lisää tilaa vielä paikalle saapuville festivaalivieraille. Lisäksi olemme vuokranneet lisää telttailu- ja paikoitustilaa”, toteaa Tero Viertola positiivisesta ongelmasta.

Portilta on saatavissa vielä lippuja, tänään perjantaina lavalla nähdään vielä mm. Arch Enemy ja Dark Funeral.

nummi1

Perinteikäs 29. kertaa järjestettävä Nummirock karkeloidaan 18.-20.6.2015. Lavalla nähdään kaiken kaikkiaan 40 yhtyettä mm. Testament (USA), Arch Enemy (SE), Dark Funeral (SE), Heaven Shall Burn (DE), Amaranthe (SE), Eluveitie (CH), Sonic Syndicate (SE), Diablo, Insomnium, Moonsorrow, Battle Beast, Korpiklaani, Sotajumala, Lost Society, Santa Cruz, Mors Principium Est, Ranger, Arion, Apina, Carnalation, Whorion ja Steve’n’Seagulls.

Päiväkohtainen ohjelma on nähtävissä osoitteessa www.nummirock.fi/. Muista myös seurata Nummirockin Facebook- ja Instagram-sivuja.

Lisätietoja tapahtumasta antaa:
Tero Viertola, Promoottori
050 375 9010 |tero@nummirock.fi
www.nummirock.fi | www.facebook.com/Nummirock | https://instagram.com/nummirock/

nummi2

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-