Normandie (Swe) Suomeen keväällä 2022

Ruotsalaisyhtye antaa kaikkensa lavalle Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä.

Kuva: Lucas Englund

Ruotsalainen Normandie saapuu suomeen keväällä 2022. Normandie julkaisi helmikuussa 2021 kolmannen albuminsa Dark and Beautiful Secrets.

Laulaja PhilipStrand antoi levylle kaikkensa.
– Dark and Beautiful Secrets on henkilökohtainen ja tumma kokonaisuus. Se ei kuitenkaan tarkoita, että albumi olisi ruma tai kielteinen; halusin avata kokemuksiani ja samalla rohkaista kuulijoita puhumaan omista kipukohdistaan. Se on Dark and Beautiful Secretsin kantava teema.
Vakavoitumisesta huolimatta Normandie muistaa yhä olla pirullisen tarttuva, totaalinen ja herkkä. Tiukkojen riffien ja timanttisen tuotannon kautta voimatrio iskee nyt valmiimpana kuin koskaan: bändin ilmaisussa on vivahteita popista ja modernista rockista, joka soundaa ajoittain hyvinkin metallisena.
Muun muassa 30 Seconds to Marsiin ja Bring Me To Horizoniin verrattu Normandie konsertoi Suomessa viimeksi vuonna 2019. Pitkän odotuksen jälkeen orkesteri saapuu faniensa eteen keväällä 2022.
Normandie paljastaa salaisuutena torstaina 31. maaliskuuta Tampereen Tullikamarin Klubilla, perjantaina 1. huhtikuuta Jyväskylän Ilokivessä ja lauantaina 2. huhtikuuta Helsingin On the Rockissa.
Normandie (Swe)
to 31.3.2022
Tullikamarin Klubi, Tampere
14 e (Tiketti), 17 e (ovelta)
pe 1.4.2022
Ilokivi, Jyväskylä
15 e (Lippu.fi), 18 e (ovelta)
la 2.4.2022
On the Rocks, Helsinki
19 e (Tiketti), 20 e (ovelta)
Ennakkoliput tulevat myyntiin torstaina 30.9.2021 kello 9.

Lähde: Nem Agency Oy
Kuva: Lucas Englund

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here