Nokialainen Atlas tehnyt uuden levytyssopimuksen

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 6.3.2019

Atlas on viisihenkinen moderni metalcore bändi Nokialta. Northcoreksi oman musiikkinsa luokitteleva yhtye on niittänyt viime vuosina itselleen mainetta niin ulkomailla kuin Suomessakin.

Atlas on sekoitus raskaita riffejä, tarttuvia melodioita ja maalailevia äänimaisemia joiden inspiraationa toimii pohjoinen pimeys ja kylmyys. Bändin julkaisuihin lukeutuvat 2016 julkaistu EP ”Northern Lights”, vuoden 2018 pre-singlet ”Birthright” ja ”The Catalyst’’ sekä debyytti albumi ”Primitive”. Yhtyeen ensimmäinen levy kipusi Suomen levylistoille sijalle 6. ja heräsi eloon ympäri Euroopan keikkalavoja brittiläisen Monumentsin kanssa tehdyn kiertueen aikana. ”Primitive” on saanut osakseen hehkutusta niin faneilta kuin kriitikoiltakin ympäri maailmaa.

Tällä hetkellä bändi työstää uutta materiaalia ja soittaa vain muutamia keikkoja studioretriittinsä aikana.

Voimme ylpeänä ilmoittaa, että Atlas on solminut levytyssopimuksen saksalaisen Long Branch Recordsin kanssa! Long Branch on jo pitkään ollut uuden musiikin pulssissa kiinni ja on niitä harvoja labeleita jotka uskaltavat ottaa riskejä ja olla innovatiivisia musiikkialalla. He auttavat meitä puskemaan Atlasta uudelle tasolle myöhemmin tänä vuonna julkaistavien kolmen singlen avulla. Uuden materiaalin tulee miksaamaan ja masteroimaan Buster Odeholm (Born of Osiris, Sworn In, Humanitys Last Breath) joka on myös vastuussa ”Primitiven” elämää suuremmista soundeista. Emme malta odottaa mitä tämä yhteistyö ja tulevaisuus tuovat tullessaan bändillemme!

Miehistö:
Patrik Nuorteva – Laulu
Leevi Luoto – Laulu & Basso
Tuomas Kurikka – Kitara
Aleksi Viinikka – Kitara
Aku Karjalainen – Rummut

Linkit:
FB: http://www.facebook.com/atlasfin/
TWITTER: http://twitter.com/Atlas_band_fin
INSTAGRAM: http://www.instagram.com/atlasfin/
YOUTUBE: http://bit.ly/2p6rt6H
SPOTIFY: http://spoti.fi/2us8HeA
ITUNES: http://apple.co/2HswnS1
GOOGLE PLAY: http://bit.ly/2FwI8dV

Kuva: Patrik Nuorteva

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän