Ninetyfive50 julkaisi uuden musiikkivideon “Smile On My Face”

Kuva: Ninetyfive50
MAINOS:Tiedote 13.12.2020

Helsinkiläinen groove metal -kokoonpano Ninetyfive50 on asettunut pääkaupungin underground-metallipiirien vakiotekijäksi. Groove- ja death metallia paahtava yhtye on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon kappaleesta ”Smile On My Face”.

Yhtyeen huutomestari Mikko Rossi avaa tuntojaan kappaleen tekstin takana seuraavasti:

Elämme yhteiskunnassa, jossa hiljaa hyväksytään ihmisten kaltoinkohtelu, kunhan siitä ei tule näkyvää haittaa isommassa kuvassa tai haitta ei osu omalle kohdalle.

 

Kun yksittäinen kaltoinkohdeltu lapsi, koulukiusattu nuori, työpaikkakiusattu aikuinen tai kuka tahansa pitkään epäinhimillisiä olosuhteita kestänyt ei löydä tilanteesta muuta ulospääsyä kuin tehdä jotain äärimmäistä, hänet leimataan hirviöksi.

 

‘Smile On My Face’ pohtii ajatuksella: kuka on uhri ja kuka on paha?

Ninetyfive50:n säveltäjäkitaristi Jaakko Suomalainen komppaa yhtyetoveriaan kertoen sävellysprosessin vaiheista:

Tämän biisin ranka on pyörinyt kauan mielessä ja muutamia kertoja on koitettu saada sitä skulaamaan, mutta ei ole vain natsannut. Jokin aika sitten rumpalimme Jukka kuitenkin teki kappaleen rummut täysin uusiksi, jolloin biisi aukesi aivan uusiin sfääreihin. Sitten ei tarvittu kuin vähän sokerikuorrutetta päälle ja se oli siinä!

Bändin jätkät antavat vahvan suosituksen tulla viimeistään 4.4.2021 todistamaan yhtyeen livekunto Vaasan KaaosFest vol 2. -sisäfestareille, jossa Ninetyfive50 soittaa päätöspäivänä.

Music & lyrics by Ninetyfive50
Recorded and mixed by Juhis Kauppinen / Shedstudios
Mastered by Mika Jussila / Finnvox
Filmed by Ninetyfive50
Edited by Jope James Salminen

Kokoonpano:
Mikko Rossi – Laulu
Jaakko Suomalainen – Kitara
Aki Pommelin – Basso
Jukka Reinikainen – Rummut

https://open.spotify.com/artist/5tkgDzgyRMfojwUJaLv9GZ?si=77bI_MCPQ8ikssDoVXgQXg
http://www.facebook.com/ninetyfive50

Kuva: Ninetyfive50

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.