Nightwish – dokumentti katsottavissa YLE-Areenassa.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Mainos
Saarihelvetti

nightwish dokumentti

Nightwish – fanidokumentti ”To Nightwish with Love” on nyt katsottavissa Yle – Areenassa. Dokumenttia pääset katsomaan tästä (Yle-Areena).

Yli 60 fania yli 50 maasta on kuvannut Ylen joukkoistettua To Nightwish with Love -fanidokumenttia lokakuusta 2015 lähtien. Kuluneen vuoden aikana fanit ovat vastanneet kysymyksiin faniudesta ja bändistä, ja tehneet heille annettuja tehtäviä kännykkäkameransa edessä. Nyt projekti on valmistumassa.

Ylen verkkosivuilla aktiivisesti elävä To Nightwish with Love -projekti koostuu fanien itsensä tuottamasta materiaalista, jota lähetettiin Ylelle satoja tunteja. Materiaalista syntyi Ylen työryhmän käsissä mm. pitkä dokumentti.

Fanien kuvaama dokumentti kertoo bändistä, intohimosta ja fanituksesta fanien omin sanoin, kymmenillä eri kielillä. ”Lopulta saimme mukaan faneja yli 50 maasta”, kertovat dokumentin ohjaajat Kaisa Alenius ja Harto Hänninen. ”On ollut valaisevaa nähdä, miten täysin erilaisista taustoista tulevat ihmiset jakavat samanlaisia ajatuksia elämästä, identiteetistä ja taiteesta. Dokumentissa tämä fanittamisen voima konkretisoituu.”

nightwish

 

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän