Mötley Crüen uusi video kappaleesta “Take Me To The Top” katsottavissa

Mötley Crüe on julkaissut uuden musiikkivideon “The Dirt” –elokuvan soundtrackilta löytyvästä kappaleesta “Take Me To The Top”. Alun perin biisi on ilmestynyt yhtyeen vuoden 1981 debyyttialbumilla ”Too Fast For Love”.

1. The Dirt (Est. 1981) (feat. Machine Gun Kelly)
2. Red Hot
3. On With The Show
4. Live Wire
5. Merry-Go-Round
6. Take Me To The Top
7. Piece Of Your Action
8. Shout At The Devil
9. Looks That Kill
10. Too Young To Fall In Love
11. Home Sweet Home
12. Girls, Girls, Girls
13. Same Ol’ Situation (S.O.S.)
14. Kickstart My Heart
15. Dr. Feelgood
16. Ride With The Devil
17. Crash And Burn
18. Like A Virgin (MADONNA cover)

Lähde: Mötley Crüe


Please enter your comment!
Please enter your name here