Mongolialainen The Hu yhdistää voimansa Papa Roachin Jaconby Shaddixin kanssa “Wolf Totem” -biisissä

Wolf Totem -video vie tulevan kauhutrillerin lavasteisiin, mukana myös klippejä itse elokuvasta!

The HU ft. Jacoby Shaddix
The HU ft. Jacoby Shaddix (kuvakaappaus)
MAINOS:Tiedote 14.4.2020

Mongolian perukoilta vuoden 2019 metalliyllättäjäksi kurkkulaulunsa ja mongolialaisten alkuperäissoitinten höystämänä noussut The HU julkaisi uuden “Wolf Totem” -videon, jossa mukana on myös Papa Roachin vokalisti Jaconby Shaddix.

YouTubesta löytyvällä videolla ollaan myös valkokankaalle toimintaansa laajentaneen Better Noise -yhtymän syksyllä julkaistavan kauhuelokuvan “The Retaliatorsin” tunnelmissa, ja mukana on myös klippejä itse tulevasta filmistä.

Alkuperäistä “Wolf Totem” -videota on katsottu jo yli kymmenen miljoonaa kertaa, ja nyt julkaistu uusi video vierainen tuo koko hommaan uuden ulottuvuuden; parissa päivässä video on kerännyt jo yli seitsemän miljoonaa katselukertaa!

“On kunnia olla mukana näin voimallisessa uudessa rock-sekoituksessa. The HU on aitoa kamaa, tätä ei kannata ohittaa”, Shaddix toteaa.

Tuleva Better Noise Filmsin The Retaliators -elokuva vilisee tuttuja rock-kasvoja. Mukana ovat esimerkiksi Tommy Lee, Five Finger Death Punch, Jacoby Shaddix (Papa Roach), The HU, Ice Nine Kills sekä Escape The Fate. Leffan pääosissa nähdään Michael Lombardi (FX’s Rescue Me), Marc Menchaca (Ozark, The Outsider) sekä Joseph Gatt (Dumbo).  Darren Gearen ja Jeff Allen Gearen käsikirjoittaman elokuvan on ohjannut Bridget Smith.

The HU netissä:

WEBSITE FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | YOUTUBE

Wolf Totem
Wolf Totem

Lähde: Ginger Vine Managmement & PR
Kuva: Kuvakaappaus

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.