MetalOrgy huhtikuussa Helsingissä ja Lahdessa

Turmion Kätilöt

”Maailmanloppu tarvitsee arvoisensa sävelet”

MetalOrgy huhtikuussa Helsingissä ja Lahdessa

Luvassa on maan kovinta mylläystä ja annos pop-punkin klassikkobiisejä.

Legendaksi muodostunut MetalOrgy-tapahtuma soi ja haisee huhtikuussa Helsingissä ja Lahdessa. Torstaina 18.4. eteläisen merenrantakaupungin Nosturissa ja seuraavana iltana Suomen Chicagon Möysässä esiintyvät konehevin painajaiset Turmion Kätilöt, 2 Times Terror ja Fear of Domination sekä 1990-luvun pop-punkin tamperelainen sanansaattaja High School Dropouts.

– Nyt päästiin kaikin puolin julmaan seuraan. Ei riitä, että keikkojen muut bändit ovat maan kovimpia tykittelijöitä, vaan myös yleisö on varmasti korkeaoktaanista osastoa. Saa nähdä, miten The Offspringin, Blink-182:n tai Green Dayn hittibiisit uppoavat rankan diskon ystäviin. Tämä on mielenkiintoinen ja haasteellinen tilanne, High School Dropoutsin laulaja Rowan Rafferty pohtii.

Turmion Kätilöiden Raaka Peen ja HC CSD:n 2 Times Terror julkaisee MetalOrgyn alla uuden videon.
– Lyrics of Death -singlen videossa tehdään tupatarkastus eduskuntataloon. Tästähän voisi vetää johtopäätöksen, että muutakin materiaalia olisi tulossa. Olkaa varuillanne. Maailmanloppu tarvitsee arvoisensa sävelet, 2 Times Terror toteaa.

Harvakseltaan keikkaileva 2 Times Terror on MetalOrgyn harvinaisin näky; todella odotettu painajainen. Fear of Domination elää puolestaan aktiivista aikaa ja osallistuu MetalOrgyyn Berliinin Weekender-festivaalin jälkihöyryissä.
– Fear of Dominationilla on nyt kunnon mylläys päällä. Sen saa kokea myös MetalOrgyn yleisö, laulaja Saku Solin lupaa.

MetalOrgy:
Turmion Kätilöt
2 Times Terror
Fear of Domination
High School Dropouts

to 18.4.2019 Helsinki, Nosturi (liput alk. 28 e, 30 e ovelta, Ticketmaster)
pe 19.4.2019 Lahti, Möysän Musaklubi (liput alk. 25 e, 30 e ovelta, Tiketti)
ennakkoliput tulevat myyntiin to 31.1.2019

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here