Metallica rikkoi jälleen Hartwall Arenan yleisöennätyksen

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 12.5.2018

Kaksi päivää sitten Metallica teki uuden yleisöennätyksen loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla kun WorldWired -kiertueen keikan yleisömäärä ylsi peräti 14 607 henkeen. Tuotantoratkaisujen myötä hallin kapasiteettia oli saatu kasvatettua entisestään toiseen konserttiin, ja Metallica tekikin heti perään uuden yleisöennätyksen Hartwall Arenalla.

Perjantai-illan konsertissa oli peräti 14 639 henkeä, joten Hartwall Arenan ennätys meni rikki toistamiseen parin päivän sisällä. Yhteensä Metallica keräsi Suomen keikoillaan tällä kertaa 29 246 yleisöt.

Myös edellinen yleisöennätys on ollut niinikään Metallican hallussa: vuonna 2009 yhtye veti Hartwall Arenalle 14 105 henkeä toisena World Magnetic -kiertueen keikkailtana.

Metallica oli Suomessa laajamittaisen WorldWired -kiertueensa tiimoilta, joka on rikkonut ennätyksiä ympäri Eurooppaa, viimeksi Tukholmassa peräti kahtena iltana. Sekä WorldWired- että World Magnetic -kiertueilla lava on asettunut keskelle areenoita, joka on mahdollistanut poikkeuksellisen isot yleisömäärät.

KONSERTIT:
Metallica (USA) – WorldWired Tour
+ special guest: Kvelertak (NO)

Ke 9.5.2018 Hartwall Arena, Helsinki
Loppuunmyyty, yleisömäärä 14 607 henkeä

Pe 11.5.2018 Hartwall Arena, Helsinki
Loppuunmyyty, yleisömäärä 14 639 henkeä

Metallica Setlist Hartwall Areena, Helsinki, Finland 2018, Worldwired Tour

Videot: MrRockhead71, Headbanger98TV & MetallicaTV
Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here