Memoremainsilta tulossa debyyttialbumi lokakuussa – myös fanikerho on perustettu

Kuva: Riku-Pekka Lappalainen

Tiedote 22.9.2020

Seinäjokelainen pop-metallia soittava Memoremains on julkaissut aiemmin tänä vuonna kolme singleä – ”Pounding Heart, Bring It On ja Eternal Fame” – tulevalta albumiltaan. Lokakuun 16. päivä bändi julkaisee debyyttialbuminsa The Cost of Greatness, jota yhtyeen kosketinsoittaja Mikko Kujanpää kuvailee:

”Oli mahtavaa lähteä tekemään debyyttilevyä, sillä olemme aiemmin julkaisseet ainoastaan singlejä ja lyhyen EP:n. Singleillä on tapana olla biiseinä kovin lyhyitä ja ’sinkkumaisia’, joten albumia tehdessä ikään kuin saimme vapaat kädet mennä perinteisten raamien ulkopuolelle. Levyllä on muun muassa kertosäkeetön balladi ja yli kymmenen minuutin pituinen useasta osiosta koostuva ’syntikkasinfonia’. Jälkimmäinen on albumin nimikkobiisi ja meillä oli alusta asti selkeänä mielessä, että haluamme albumille myös tämän kaltaista materiaalia” 

Levy on ennakkotilattavissa linkistä.

Aiemmin syksyllä Memoremains järjesti faneilleen yhteisen bussikyydityksen keikalleen, ja tästä innostuen bändi perusti fanikerhon Memoremains Squadin.

”Memoremains Squad on yhteisö, johon liittymällä saa muun muassa ensimmäisenä tiedot Memoremainsiin liittyvistä uutisista sekä pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voi olla kontaktissa suoraan yhtyeeseen. Liittymisetuna pääsee myös juhlistamaan bändin debyyttialbumia yhtyeen levynjulkkaribileisiin. Squadiin liittyminen on tällä hetkellä täysin ilmaista ja mukana on jo kymmeniä ihmisiä”, yhtyeestä kerrotaan.

Memoremains järjestää Youtube-kanavallaan 15. lokakuuta debyyttilevynsä ennakkokuuntelun, ja joulukuun 5. päivä bändi esiintyy Battle Beastin lämppärinä Seinäjoen Rytmikorjaamolla.

”Battle Beast on yksi maamme hienoimmista yhtyeistä ja olemme olleet bändin faneja jo vuosia. Muistamme ajat, jolloin saatoimme vain haaveilla heidän lämppäyksestään, mutta nyt unelmat käyvät toteen. Tätä täytyy välillä pysähtyä miettimään, että miten tähän oikein on tultu. Illasta tulee varmasti mahtava meille sekä lavalla että yleisön puolella katsoessamme yhtä kotimaamme hienoimmista rock-yhtyeistä!” yhtye kertoo innolla.

Kuva: Memoremains

Kappalelista:
1. Drown Memories (1.34)
2. Eternal Fame (3.34)
3. Bring It On (3.09)
4. Riot In The Crowd (3.52)
5. Where Is The Gold (3.30)
6. Lift Me Up (3.29)
7. Pounding Heart (3.37)
8. Mindreader (3.22)
9. Theme Park (4.53)
10. The Cost of Greatness (10.08)

Memoremains on:
Johanna Ahonen – laulu
Mikko Kujanpää – kosketinsoittimet
Aleksi Mäkelä – kitara
Aapo Timonen – basso
Eemeli Timonen – rummut

https://www.facebook.com/memoremainsband/
https://www.instagram.com/memoremains/
https://twitter.com/memoremainsband
http://www.memoremains.com/

Kuvat: Riku-Pekka Lappalainen ja Memoremains
Lähde: Ginger Vine Management & PR

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän