Memoremains julkaisi uuden musiikkivideon “Pounding Heart”

0
107

Tiedote 3.4.2020

Oopperametallia, discoheviä sekä poppia yhdistelevä seinäjokelainen Memoremains on julkaissut ensimmäisen singlen ja musiikkivideon ”Pounding Heart” tulevalta syksyllä 2020 ilmestyvältä debyyttialbumiltaan ”The Cost Of Greatness”. Videon ohjauksesta vastasi Henri Rantala.

Vokalisti Johanna Ahonen kommentoi:

Sävellystyö oli suhteellisen valmis siinä vaiheessa, kun biisi nostettiin sanoituspöydälle. Pounding Heartin kohdalla halusin hakea inspiraation kappaleen teemalle ihan vain sävellystä kuuntelemalla. Koska biisin tunnelma vaihtelee eri osioissa, halusin korostaa näitä yksityiskohtia myös lyriikoiden avulla. Säkeistöstä tuli vahvasti kerronnallinen ja kertosäkeessä kuljetaan enemmän tunnepohjalta. Järki ja tunne ikään kuin keskustelevat keskenään koko kappaleen ajan”, laulaja Johanna Ahonen kertoo.

”Pounding Heart” tuo myös uudenlaista maustetta Memoremainsin tyyliin: kappaleessa kuullaan tällä kertaa myös miesääniä.

Kosketinsoittaja Mikko Kujanpää paljastaa:

Nopeatempoisuus on toki suhteellista, mutta tässä biisissä oli jo alkumetreillä tiedossa, että menevämpi veisu on synnytysosastolla. Uutena lisänä kokeiltiin muitakin ’laulajia’ tuomaan ääntä, kun päätettiin köörihuutaa biisiin miessäveliä!

Kujanpää kertoo uuden musiikkivideon teemasta seuraavaa:

Mietittiin pitkään millainen tarina halutaan musavideolla kertoa. Tässä nyt kävi sitten niin, että todettiin haluavamme soittaa bändinä tuo kyseinen biisi tarinoineen ja näyttää kuulijalle meidän oma fiilistelymme biisistä. Oltiin juuri saatu biisi äänitettyä purkkiin ennen kuvauksia ja meillä oli tosi hyvä fiilis soittaa sitä ’tuoreena’. Toivottavasti sama fiilis välittyy myös katsojalle meidän touhuista.

Videon ohjasi tulevan levyn promokuvat ottanut Henri Rantala, jonka kanssa bändi teki yhteistyötä ensimmäistä kertaa.

Kitaristi Aleksi Mäkelä paljastaa:

Aiemmin Memoremainsin videoiden tuotannosta on vastannut aina Riku-Pekka Lappalainen. Tähän levyn ekaan sinkkuun haluttiin kuitenkin hakea vähän erilaista lähestymistapaa kuvausten suhteen. Tosi hyvää jälkeä saatiin Henrinkin kanssa ja yhteistyö sujui alusta alkaen mallikkaasti. Rikun kanssa toki jatketaan hommia myöskin. Ehkä nopeammin kuin arvaattekaan.

Yhtyeen kevään keikat muun muassa Battle Beastin ja Brymirin seurassa peruuntuivat vallitsevan koronatilanteen takia, mutta uusia livepäivämääriä etsitään paraikaa.

KOKOONPANO
Johanna Ahonen – laulu
Mikko Kujanpää – koskettimet
Aleksi Mäkelä – kitara
Aapo Timonen – basso
Eemeli Timonen – rummut

DISKOGRAFIA
Louder EP (2018)

https://www.instagram.com/memoremains
https://www.facebook.com/memoremainsband
https://open.spotify.com/artist/59YzmPPL4s9KUfV4kqWYS1?si=xOdvPZKCRAm5HzD8wweJ2g
https://www.youtube.com/channel/UC5oAdNuPAtyQ0gNxDtWpARQ

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here