Medeian, Ratfacen, Pahan Ikonin sekä Enragementin keikka siirtyy joulukuulle

Tapahtuma järjestetään 11.12 Tiivistämöllä, Helsingissä.

Medeian, Ratfacen, Pahan Ikonin sekä Enragementin keikka siirtyy joulukuulle

Tiedote 22.6.2020

Medeian, Ratfacen, Pahan Ikonin & Enragementin Tiivistämölle suunnitellulle keikalle on löytynyt korvaava päivämäärä. Uusi päivämäärä on perjantai 11. joulukuuta 2020. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voi liput palauttaa tämän linkin kautta 31.8 mennessä: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

MEDEIA on vuonna 2002 perustettu yhtye, joka tunnetaan hyvin teknisestä ja haastavasta death-metallistaan. Illan pääesiintyjä on liki 20-vuotisen uransa aikana julkaissut 5 täyspitkää, joista viimeisin Playground Musicin kautta julkaistu Xenosis näki päivänvalon puolitoista vuotta sitten tammikuussa. Yhtye on nähnyt suurin piirtein kaikki Euroopan maat lukuisten kiertueiden myötä mm. Children Of Bodomin lämppärinä, ja on vakiintunut esiintyjänä kotimaisilla festivaaleilla. RATFACE on helsinkiläinen sauna-core yhtye, joka ei pahemmin esittelyjä kaipaa. Reilu 10-vuotisen uran aikana yhtye on esiintynyt Suicidal Tendencies -yhtyeen lämppärinä Saksassa, kiertänyt Eurooppaa Stam1nan ja Bob Malmströmin kanssa ja julkaissut neljä EP:tä ja täyspitkää, joista viimeisin, Peace Out, julkaistiin tammikuussa. Heidän lisäksi lavalla nähdään myös nuorempaa verta, kun debyyttialbumiaan työstävä ja vuoden 2019 Tuskassa esiintynyt death/thrash -yhtye PAHAN IKONI sekä kolmella vokalistilla höystetty death metal -yhtye ENRAGEMENT kantavat kortensa kekoon.

MEDEIA

RATFACE

PAHAN IKONI

ENRAGEMENT

 

Tapahtuman tiedot:

Lauantai 11.12.2020

Tiivistämö, Helsinki

Osoite: Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00420 Helsinki (rakennus 5)

Ennakkoliput myy Tiketti hintaan 12€.  Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä. Tapahtumassa pakollinen eteispalvelumaksu 3€.

Tapahtuma on K-18.

Liput: https://www.tiketti.fi/medeia-ratface-pahan-ikoni-enragement-tiivistamo-suvilahti-tickets/68509

Tapahtuman järjestää All Out Productions yhteistyössä Tiivistämön / Helsingin kaupungin kanssa.

www.tiivistamo.fi / www.allout.fi

*

Kuva ja lähde: All Out Productions

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän