Mayhem kunnioittaa klassikkolevyään Nummirockissa!

MAINOS:mayhem

Black metal – yhtye Mayhem on saapumassa Nummirockiin ensi kesänä.  Nykymiehistö kunnioittaa Mayhemin historiaa soittamalla legendaarisen “De Mysteriis Dom Sathanaksen” alusta loppuun. Mayhemin viimeisin levytys on vuodelta 2014 nimeltä “Esoteric Warfare”.

Nummirock tiedotti asiasta seuraavalla viestillä:
Talvipäivänseisaus eli vuoden pimein päivä sopii tälle julkistukselle kuin kääpiölle kalastussaappaat! Seuraavaksi esittelemme jotain uutta Nummirockin maaperällä, mutta legendaarista black metallin saralla. Mustaa messuaan Nummijärven rannalle saapuu pitämään se ainoa ja oikea The True Mayhem! Spessubileet vaativat tietysti spessukeikan, ja sitä Mayhem on lupautunut tarjoamaan palaamalla omille sekä black metallin juurille soittamalla kulttimainetta nauttivan ensimmäisen albuminsa De Mysteriis Dom Sathanasin alusta loppuun! Tästä ei meno juuri mustemmaksi enää muutu!

 

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-