Lohjalla kuoleman juhla 18.11.2017 – lavalle nousevat Insanity, Necropsy, Purtenance ja Mr Marcaille

0
667
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

SATURDAY OF DEATH

Lohjan Ravintola Wanhassa Vaunussa tarjoillaan 18.11.2017 suolenpätkiä, kalman löyhkää ja itse kuolemaa. Lavalle nousevat Insanity, Necropsy, Purtenance sekä yhden miehen orkesteri Mr Marcaille.

RAVINTOLA WANHA VAUNU
Mäntynummentie 14, Lohja

Liput 10€ + narikka. Ennakkoliput tulevat myyntiin 29.9. Nappaa omasi ajoissa, sillä asiakaspaikkoja on rajallisesti!

Ennakkolippuja saa:
-soittamalla, Whatsappilla tai tekstiviestillä numerosta 0453301505
-sähköpostilla osoitteesta: 2016.insanity@gmail.com

INSANITY
Vuonna 1994 perustettu lohjalainen deathmetalbändi on ollut telakalla vuosituhannen vaihteesta asti. Vuosi sitten rivit koottiin uudelleen. Nyt nahkansa kokonaan uudelleen luonut ja entistäkin brutaalimman otteen saundiinsa napannut ryhmä marssii comeback keikalle uuden rumpalin ja vokalistin voimin. Älä missaa tätä!!

https://www.facebook.com/insanityFIN/

NECROPSY
30-vuotis juhlavuottaan viettävä ja koko vuoden aktiivisesti keikkaillut Suomen ensimmäinen deathmetalbändi nähdään nyt ensi kertaa lauteilla Lohjalla ja kovemmassa keikkakunnossa kuin koskaan! Näiden legendojen keikkaa kannattaa todella tulla tsekkaamaan.

https://www.facebook.com/NECROPSY-204404386244264/

PURTENANCE
Nokialta maailmalle ponnistava Suomidödiksen pioneeri Purtenance on perustettu 1991. 90-luvun jälkeen yli 20 vuotta hiljaiseloa viettänyt ryhmä julkaisi tänä vuonna timanttisen ep:n ”Paradox of Existence” ja bändi nähdään nyt ensi kertaa Lohjalla. Luvassa tappovarmaa kuolemaa!!

https://www.facebook.com/Purtenance/

MR MARCAILLE
Sello, säröä ja tuplabasaarit? Tämä yhdenmiehen orkesteri ei jätä ketään kylmäksi! Welcome to Finland, Monsieur Marcaille!!

https://www.facebook.com/mrmarcailleonemanband/

Audiovisuaalisesta puolesta tapahtumassa vastaavat PA-Rakki Oy ja Hypnotist Group.

Facebook Event.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here