Live Burial, Solothus ja Corpsessed minikiertueella Suomessa helmikuussa.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tiedote 29.10.2017

Englantilainen death metal -yhtye Live Burial saapuu helmikuussa ensimmäistä kertaa Suomeen! Kolmen keikan mittaisella hautajaismarssilla brittien kotimaisina vahvistuksina kulkevat eeppisen death-doomin lähettiläät Solothus sekä lyijynraskasta kalmaa vyöryttävä Corpsessed.

Puoli vuosikymmentä sitten alkunsa saaneella Live Burialilla on takanaan muutama pienjulkaisu sekä viimevuotinen debyyttialbumi ”Forced Back to Life”. Viisikon vaahtosuisen kaoottinen, mutta tautisen tarttuva death metal tihkuu kauhua ja visvaa, jonka voi odottaa kutittelevan mm. Autopsyn ja Asphyxin ystävien makuhermoja!

Turku-Helsinki-akselilla toimivan Solothuksen monumentaalisessa ilmaisussa mahtipontisuus ja murskaavuus lyövät kättä vakuuttavasti niin levyllä kuin lavalla. Kymmenvuotisiaan keväällä juhlinut yhtye valmistelee parhaillaan materiaalia kolmatta albumiaan varten, ja talven keikoilla tullaan varmasti saamaan maistiaisia tulevasta.

Järvenpäässä 2007 alkunsa saanut Corpsessed on myös ahkeroinut uusien kappaleiden parissa, ja muutaman vuoden takaiselle debyyttitäyspitkälle ”Abysmal Thresholds” sopinee odottaa seuraajaa lähitulevaisuudessa. Kuten yhtyeen esiintymisiä todistaneet voivat vahvistaa, Corpsessedin brutaali ja pahaenteinen death metal hyökkää live-tilanteessa täydellä voimallaan, kutsuen esiin sanoinkuvaamattomia painajaisia rajan takaa.

Live Burial, Solothus & Corpsessed

Buried in Frozen Ground Tour 2018 
1.2.2018. Lepakkomies, Helsinki.
2.2.2018. Varjobaari, Tampere.
3.2.2018. TVO, Turku,

Tapahtuman Facebook-sivu

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän