Limppu uunissa – Machinae leipoo toista albumiaan.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva

Tiedote 2.7.2018

Ruisleipähevi –yhtye Machinae työskentelee parhaillaan toisen kokopitkän albuminsa parissa, joka on jatkoa 2015 ilmestyneelle ”Clockwork”-albumille ja 2017 julkaistulle ”Endgame”-EP:lle. Vielä toistaiseksi nimeämättömän albumin esituotanto on aloitettu keväällä ja varsinaiset äänitykset alkoivat alkukesällä Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevalla CBH Recordings-studiolla.

Uusi materiaali nojaa vahvasti pohjoismaisen melodisen death metallin perinteisiin, mutta tuttuun tyyliinsä bändi tuo omat yllättävät mausteensa keitokseen. Varmaa on, että Machinae ei tule tarjoilemaan kakkosalbumillaan höttöistä pullamössöä, vaan tulossa on tuhtia pureskeltavaa.

Bändi on jo tarjoillut maistiaisia tulevan albumin materiaalista kevään keikoillaan ja uudet biisit ovat saaneet erittäin lämpimän vastaanoton. Seuraavan kerran Machinae on nähtävissä lavalla Ilosaarirock-viikonloppuna perjantaina 13.7. Joensuun kaupunginteatterin sisäpihalla järjestettävällä Popkatu-klubilla, missä lavalle nousevat myös The Rebellion ja Dead End Scene.

Seuraa bändin edesottamuksia somessa:

http://www.facebook.com/machinaeband
http://www.instagram.com/machinaeband

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here