Laulajaveteraani Doogie White kahdelle keikalle Suomeen huhtikuussa

Tiedote 11.1.2018

Skotlantilainen hard rock -laulajaveteraani Doogie White tuo White Noise -soolokonserttinsa Suomeen ja esiintyy Vaasassa sekä Pietarsaaressa huhtikuussa.

Doogie White on yksi lahjakkaimmista ja arvostetuimmista rock-laulajista Isossa-Britanniassa ja sen ulkopuolella. Hänen studio ja live-työskentelynsä kitara- ja rock-legendojen Ritchie Blackmore Rainbow, Yngwie Malmsteen’s Rising Force ja Michael Schenker Temple Of Rock ovat laajasti tunnettuja ja arvostettuja sekä fanien että bändien keskuudessa.

Maailmanluokan keikkojen lisäksi Doogien kyvyistä ja taidoista on lisättävänä paljon muutakin. Doogie tekee kiertueita ja työskentelee studioissa jatkuvasti eri tyyppisten muusikkojen kanssa ympäri maailman ja esiintymällä festivaaleilla kesäisin sekä tekemällä klubi- ja konserttiesiintymisiä talvisin.

Soolokonserteissaan ”Doogie White’s White Noise” hän esittää kappaleita yhtyeiltä joissa hän on ollut mukana mutta myös poimintoja hänen omalta sooloalbumiltaan.

HBF-Group

HBF-Group toimii Doogien taustana ja koostuu neljästä muusikosta jota johtaa kitaristi Henric Blomqvist. Henric julkaisi ensimmäisen soololevynsä ”All Of Your Illusions” vuonna 2014 ja Doogie myös kirjoitti ja lauloi tälle albumille yhden kappaleen.

Ryhmä on esiintynyt Doogien kanssa useita kertoja ja viimeisin yhteisesiintyminen oli Purple Night 2015 -tribuutissa Ritchie Blackmorelle Tavastialla, Helsingissä.

Muut jäsenet HBF-Groupissa ovat:

Kosketinvelho – Sven Wannäs – hammond / koskettimet (Century Lost, Kaos Krew, Solid Faces)
Basistivelho – Jonas Kuhlberg – basso (One Desire, Cain’s Offering, The Dark Element)
Nuorin jäsen, loistava rumpali – Victor Nyblom – rummut

Doogie White’s White Noise & HBF Group
26.4.2018 Vaasa, Ritz
Liput 29€ Studioticket.fi

27.4.2018 Pietarsaari, Schaumansali
Liput 29€ Lipputoimisto.fi

Kuva: © 2018 Rachael-Emily.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here