Lähtölaskenta alkaa! Ensimmäiset Tuska-kiinnitykset julkistettu.

tuska banneri

– Behemoth ja Tsjuder ensimmäiset TUSKA 2016 -kiinnitykset
– Kolmen päivän Early Crow -liput sekä VIP-paketit myyntiin perjantaina 30.10.
– 19. TUSKA Helsingin Suvilahdessa 1.–3.7.2016
– Mehustelussa Tuska 2015 aftermovie

Valmistaudu, järjestyksessään yhdeksästoista TUSKA valtaa Helsingin heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kolmipäiväiset tuskallisuudet jatkavat siitä, mihin viime kesänä jäätiin; on rautaisia bändejä, parasta jengi sekä entistäkin laadukkaampia aluepalveluita. TUSKA 2016 järjestetään Suvilahden tapahtumakentällä pe 1.7. – su 3.7.2016. Kolmen päivän Early Crow -liput sekä VIP-paketit tulevat myyntiin perjantaina 30.10. klo 9.00.

Ensimmäiset TUSKA 2016 -esiintyjät ovat BEHEMOTH sekä TSJUDER. Behemoth tarjoilee Tuskalaisille ”The Satanist” -teemakeikan. Yhtyeen tuorein albumi soi rikkaana levyllä ja lavalla, keulahahmo Nergalin metaforilla maustettuna. Ja mitä puolalaiset edellä, sitä norjalaistrio Tsjuder perässä. Kolmikko on sahannut kiivasta norskibläkkistä perustamisestaan lähtien, mikä on kuultavissa bändin uniikissa soundissa. Lisää julkistuksia tulossa keskiviikkona 28.10. klo 12…

TUSKA 2016 lipunmyynti käynnistyy valtakunnallisesti perjantaina 30.10. klo 9.00. Tuska-yleisö saa palvelua Tiketin,Lippupalvelun sekä Lippupisteen kanavissa. Aikainen korppi nappaa kolmen päivän Tuska-lipun 115 euron kappalehintaan ja Turbo VIP -paketin saa lunastettua 255 eurolla. Turbo VIP –lipun haltijat varmistavat itselleen mm. festivaalisisäänkäynnin omaa kaistaa pitkin, VIP-tilan ja sen ravintolapalvelut, yhden aterian jokaiselle lipun oikeuttamalle päivälle, eksklusiivisen TUSKA 2016 -doggy bagin täydeltä merchandise-nannaa sekä asiaankuuluvat passit ja rannekkeet. Katso tarkka tuoteseloste täältä. Early Crow -liput ovat myynnissä nyt ilmoitetulla hinnalla kuluvan vuoden loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Viime kesänä huikean vastaanoton saaneet parannellut aluepalvelut tulevat näkymään myös 2016 festivaalilla. Tuskalaiset nauttinevat korkeatasoisen metalliohjelman rinnalla Tuska Libre -alueen rentoilusta saunoineen ja drinkkibaareineen, Tuskan oman Black Dining -ravintolan sekä muiden tasokkaiden ruokapisteiden antimista. Ota mukava asento ja varaa 5 minuuttia aikaa, viime ja tulevan kesän mehustelu alkaa festivaalin virallisella after movielle:

LISTÄTIEDOT
tuska-festival.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival

 

 

 

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-