Kotka Open Air järjestetään heinäkuussa 2020 – pääesiintyjinä Barathrum ja Kalidia

Kuva: Kotka Open Air

Tiedote 16.5.2020

Melkein kaikki kesäfestarit on peruttu viruksen takia. Kotka Open Air on kuitenkin päättänyt uida vastavirtaan. Kotkan kantasatamassa järjestetettävä metalli ja hard rock tapahtuma viedään läpi poikkeusjärjestelyin. Maksimi yleisömäärä on laskettu reilusti alle puoleen. Festarille myydään ainoastaan 420 pääsylippua per päivä.

Kotka Open Airin kolmesta ulkomaisesta esiintyjästä Arson-Strike (USA) on jouduttu valitettavasti perumaan, bändin Euroopan kiertue ei ole mahdollinen näissä olosuhteissa.

Kaksi muuta ulkomaista, Kalidia (Italia) ja The Nomad (Venäjä) saapuvat paikalle mikäli rajat ovat heinäkuussa avoinna. Tapahtuma järjestetään kuitenkin joka tapauksessa, tarvittaessa täysin kotimaisin voimin.

Kotka Open Air on vastuullinen tapahtumajärjestäjä. Rajoitettu yleisömäärä mahdollistaa turvavälin pitämisen muihin ihmisiin.

”Laadimme yleisölle ohjeistuksen koronaviruksen vastaisista toimenpiteistä. Luotamme myös ihmisten omaan harkintakykyyn. Toivomme että riskiryhmiin kuuluvat ihmiset jättäisivät lipun ostamatta” kertoo tapahtuman vastaava tuottaja Jarno Lahdensalo.

Perjantain pääesiintyjänä nähdään 30 vuotista taivaltaan juhlistava kotimaisen black metallin kulmakivi Barathrum. Lauantain pääesiintyjä on Kalidia, melodista power metallia Italiasta. Lauantaina nähdään myös poikkeuksellisen mielenkiintoinen keikka kun Evil Drive soittaa myöhemmin julkaistavan uuden albuminsa läpi kokonaisuudessaan.

2 päivää, 13 yhtyettä, metallia ja raskasta rokkia Kotkassa 10-11.7.2020.

*

Kuva ja lähde: Kotka Open Air

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän