Kotimaisen metalliscenen uusi tulokas Caiania julkaisi ”Tuskaan tummuvaan”

Kuva: Caiania

Tiedote 23.4.2021

Caianian toinen julkaisu ”Tuskaan tummuvaan” kertoo tuskasta, jota lähes jokainen meistä joutuu elämänsä aikana kokemaan: läheisensä menettämisen. Teoksessa tuskaa käydään läpi miehen näkökulmasta, kun menetetty läheinen on äiti, vaimo tai tytär.

Teoksessa vierailevina laulajina kuullaan Jussi Tampiota (poika) ja Pekka Mikkolaa (puoliso). Mikko Kähkönen ja Elmeri Kinnunen vuodattavat tuskaansa isän roolissa. Sanoituksessa kiteytyy kuoleman lopullisuus ja naisen erityinen merkitys miehen elämässä.

“Melodiat kuullessani tunsin välittömästi, että tästä tulee yksi surullisimmista teoksista, joita tulemme tekemään. Surullisin asia, joka tuli sillä hetkellä mieleeni, oli puolison tai oman lapsen menettäminen. Tähän teokseen on vuodatettu ne pelot ja tunteet, joita jokainen mies käy läpi elämänsä aikana”  -Elmeri Kinnunen.

Caiania (latinaa, suomeksi Kainuu) on kahden kainuulaisen miehen taiteellinen yhteistyö, jonka muodostavat muusikot Mikko Kähkönen  ja Elmeri Kinnunen. Kaksikon mielikuvituksissa syntyvät ideat toteutetaan yli genrerajojen ja lopputulos saatetaan pukea musiikiksi, lyhytelokuvaksi tai vaikkapa musiikkinäytelmäksi. Caiania on luotu miesten loppuelämän yhteistyöksi.

ESIINTYJÄT
Elmeri Kinnunen – laulu, kitara, rummut ja orkestraatiot
Mikko Kähkönen – laulu, kitara & basso
Pekka Mikkola – laulu
Jussi Tampio – laulu

Sanoitus: Elmeri Kinnunen
Sävellys: Mikko Kähkönen ja Elmeri Kinnunen

Äänitys, miksaus ja masterointi
promo- ja videokuvaus sekä editointi:
Elmeri Kinnunen / Sewing Room Productions

LISÄTIEDOT 
http://www.caiania.fi
https://www.facebook.com/Caianiae/
 

 


Lähde ja kuva: Caiania 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here