Kolumbialainen death metal -yhtye Casket Grinder julkaisi uuden levynsä ”Fall Into Dementia”

Kuva: Casket Grinder

Vuonna 2010 perustettu kolumbialainen death metal -yhtye Casket Grinder julkaisi uuden levyn ”Fall Into Dementia” (Awakening Records) 6.6.2020. Levy on yhtyeen ensimmäinen.

Kuuntele kappale ”Partially Digested” alta:

Casket Grinder
Casket Grinder

01 Re-sonator
02 The Portal
03 What Lies Across
04 Behold the Abominations
05 Partially Digested
06 Impending Lust
07 Buzzing Frenzy
08 Hunger in the Morgue
09 The Final Summoning
10 Fall into Dementia



Jeisson Gallego – Drums
Daniel Pineda – Guitar & Vocals
Juan Diego Acevedo – Bass
Cristian Quintero – Guitar


Lähde: Black-Roos Entertainment 
Kuva: Casket Grinder


Please enter your comment!
Please enter your name here