KirjasMetal Valkeakoskella 30.6.2018: lavalla Whispered, Medeia ja Bloody Falls.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 28.2.2018

Kesäkuun lopussa Kirjaslammen tanssilavalla Valkeakoskella tanssitaan hieman erilaiset tanssit, kun lavan valtaa KirjasMetal -tapahtuma.

Nyt toista kertaa järjestettävän tapahtuman esiintyjäkaartia on kasvatettu, kun pääesiintyjinä nähdään suomalaisen ”samuraimetalliyhtye” Whispered sekä modernin death metallin taitaja Medeia. Kattausta täydentää valkeakoskelainen heavy metal -yhtye Bloody Falls.

Tapahtuman vastaava tuottaja Mikael Björkman kertoo:

Valkeakoskella ei ole ollut pitkään aikaan omaa festivaalia raskaammalle musiikille. Viime vuonna saadun positiivisen palautteen pohjalta lähdimme kasvattamaan tapahtumaa rohkeasti paikallisesta tapahtumasta kohti suuremman yleisön festivaalia.

Early bird liput ovat nyt myynnissä tapahtuman nettisivuilla 10€ hintaan maaliskuun 18.pv asti. Tämän jälkeen ennakkoon 12€ ja ovelta 15€. Tapahtuma on ikärajaton.

KirjasMetal 30.6.2018 Kirjaslammen tanssilavalla Valkeakoskella. Esiintymässä Whispered, Medeia sekä Bloody Falls. Tapahtuman järjestää Työväen Musiikkitapahtuma ry.

fb.me/kirjasmetalfestival
www.valmu.com/kirjasmetal

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän