KILPAILU: voita vinyyli ja liput Evil Driven, Methanen & Beyond The Haten keikalle Helsingin Bar Looseen 1.12.2018!

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
MAINOS:

Metalliluola yhteistyössä Evil Driven kanssa tarjoaa lukijoille mahdollisuuden voittaa 2 kpl lippuja yhtyeen keikalle Helsingin Bar Looseen tulevana lauantaina 1.12.2018 sekä sinisen vinyyliversion bändin tuoreesta albumista ”Ragemaker”!

Bar Loosessa esiintyvät  myös ruotsalainen Methane sekä kotimainen Beyond The Hate. Osallistuaksesi kerro meille Facebook-sivuille tai tähän artikkeliin, minkä cover-kappaleen haluaisit kuulla Evil Drivelta keikkalavalla seuraavaksi?

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Voittaja on ilmoitettu Metalliluolan Facebook-sivuilla.

Evil Drive, Methane & Beyond The Hate
Bar Loose
Annankatu 21, 00100 Helsinki
LIPUT 8€ + lipun ostaneille narikka 2€.

Aikataulu:
21.00 Beyond The Hate
21.45 Methane
22.30 Evil Drive


EVIL DRIVE

Vuonna 2013 perustettu melodista thrashia soittava, karismaattisella ja laaja-äänisellä naiskeulauvalla varustettu metallibändi, joka julkaisi toisen täysipitkän albuminsa “Ragemaker” kaikissa formaateissa 30.03 Nuclear Blastin sisaryhtiö Reaper Entertainmentin kautta on nyt vihdoin tulossa esittelemään levynsä materiaalia sekä nykyistä livekuntoaan Bar Looseen! Tätä ei kannata missata!

“Ragemaker” -albumin ensimmäinen single “Fire Is Her Name”:

https://www.facebook.com/evildriveofficial
https://www.evildriveband.com

https://open.spotify.com/artist/4dQ6ENHVxFAEbJMH8BtZGw?si=bhzUj62bQG-73El5Pm6UmA

METHANE (SWE)

Vaikutteita mm. Slayeristä, Lamb of Godista ja Panterasta ammentava Ruotsalainen Methane julkaisi vuonna 2017 “The Devil’s Own” nimeä kantavan albumin jonka jälkeen bändi on keikkaillut pitkin ja poikin Eurooppaa ja nyt vihdoin bändi on myös mahdollista nähdä Helsingissä! Näistä aineksista on hyvät pikkujoulukinkerit tehty!

https://open.spotify.com/artist/2F5991oNfIR8cjD63Nbak2?si=T2QlMnFtT36qTcp2qD9pAg
https://www.facebook.com/methaneband/
https://methanemetal.wordpress.com/

BEYOND THE HATE

Beyond The Hate on vuonna 2017 perustettu melodista metallia soittava yhtye Helsingistä, joka on julkaissut neljä singleä sekä “Live Chaos”-nimellä kulkevan kuuden biisin live-albumin. Yhtyeen kappaleet liikkuvat aggressiivisen ja suoraviivaisen metallin sekä hitaamman melodisen tunnelmoinnin välimaastossa. Tällä hetkellä yhtye on työstämässä uusia kappaleita, joita tullaan kuulemaan jo Bar Loosen keikalla!.

https://open.spotify.com/album/3JsWGqDQYLDVNnqzprnVu8?si=mgv9_imIRAmGK1kUEdRxlg

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.