Killswitch Engagen uusi kappale ”I Am Broken Too” kuunneltavissa

Killswitch Engagen uusi kappale nimeltä ”I Am Broken Too” on kuunneltavissa. Biisi löytyy yhtyeen tulevalta albumikta ”Atonement” joka julkaistaan elokuun 16 pvä. Metal Bladen Recordsin sekä Sony Music Entertainmentin toimesta.

01. Unleashed
02. The Signal Fire (feat. Howard Jones)
03. Us Against The World
04. The Crownless King (feat. Chuck Billy)
05. I Am Broken Too
06. As Sure As The Sun Will Rise
07. Know Your Enemy
08. Take Control
09. Ravenous
10. I Can’t Be The Only One
11. Bite The Hand That Feeds


Please enter your comment!
Please enter your name here