Katsottavissa Mikaelin ja Krippen Sabaton-parodia – Sabaton reagoi jakamalla kappaleen

"Tämä on meille molemmille ensimmäinen ikinä tehty metallikappale. Onhan se mielettömän siistiä että meidän metalli "esikoissinkku" heti huomioidaan ja itse Sabaton jakaa se omalla kanavallaan."

Tubettajat Mikael ja Krippe tekevät parodiavideoita Youtubeen konseptilla ”Me tehdään biisi artistina X”. Parivaljakko julkaisi 23.6.2021 kappaleen, jossa he versioivat ruotsalaista Sabaton-yhtyettä.

Kuuntele kappale alta:

Sabaton ilmeisesti piti kuulemastaan ja jakoi parivaljakon videon Facebook-sivullaan.


Krippe kertoo kappaleesta ja tapahtuneesta: ”Ennen videota en ollut elämässäni kuullut yhtäkään Sabatonin kappaletta alusta loppuun. Kuuntelin sitten Sabatonia nonstoppia viikon ja yritin murtaa heidän musiikillisen koodin. Samalla musta tuli fani.”

”Tämä on meille molemmille ensimmäinen ikinä tehty metallikappale. Onhan se mielettömän siistiä että meidän metalli ”esikoissinkku” heti huomioidaan ja itse Sabaton jakaa se omalla kanavallaan.”

Sabatonin jakaman julkaisun kommentit hieman jännitti:

”Aluksi Mikaelia huolestutti että mitäköhän palautetta sieltä Sabatonin kommenttikentässä tulee, yleensä internetissä ihmiset ovat aika raakoja. Mutta ilokseen hän huomasin että palaute oli ylivoimaisesti positiivista. Jengi hehkutti sitä aivan kybällä ja suurin osa faneista haluavat että Sabaton tekee biisistä oman coverin. Tuli jopa pari kommenttia jossa meitä pyydettiin lämppäämään Sabatonia.”

Lisää metallia tulossa:

”Ollaan yllättyneitä ja aivan fiiliksissä! Kiitämme Sabatonia ja heidän faneja siitä että he auttoivat meitä, mitä isompi yleisö sitä enemmän ihmisiä me voidaan ilahduttaa meidän sisällöllä. Pakkohan meidän on tehdä enemmän metallia tulevaisuudessa kun jengi kerran diggas.”

Mikael & Krippe Youtubessa: https://www.youtube.com/channel/UC2qx5fYjXHOhmydkqIURiLQ


Lähde: Mikael & Krippe

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here