Kansainväliselle AFM Recordsille kiinnitetty Reckless Love tekee paluun – uusi single ”Outrun” ilmestyi

kuvakaappaus

Tiedote 10.9.2021

Kansainvälistäkin suosiota saavuttanut kotimainen rockyhtye Reckless Love julkaisee uutta musiikkia saksalaisen AFM Recordsin kautta. Viimeiseksi ilmestynyt single ”Outrun” avaa pelin ensi vuoden alkupuolella julkaistavalle, yhtyeen viidennelle studioalbumille. Kappaleen on säveltänyt Olli Herman, Pepe Reckless sekä Janne Rintala (Erika Vikman, Arttu Wiskari) ja sanoituksista vastaa Olli Herman. Yhtye julkaisi myös kappaleeseen Pete Voutilaisen ohjaama musiikkivideo, joka on katsottavissa täältä.

’Outrun’ on kappaleena täydellinen valinta ensimmäiseksi sinkuksi tulevalta albumilta, sillä se on myös ensimmäinen biisi, joka albumille kirjoitettiin. Tarttuvassa sävellyksessä ja sanoituksessa kiteytyvät kaikki ne vaikutteet, jotka meillä pelihalleissa kasvaneilla pitkätukilla on geeneissä. Hormonihuuruinen, hurmahenkinen kilpailu vastakkaisen sukupuolen huomiosta ja nitroilla ryyditetty kilvanajo sekoittuu sanoituksissa leikkisän camp-henkisiksi vertauskuviksi ja puhtaaksi hauskanpidoksi”, yhtyeen keulahahmo ja laulaja Olli Herman kertoo.

Vuonna 2001 perustettu Reckless Love on julkaissut neljä albumia, Reckless Love (2010), Animal Attraction (2011), Spirit (2013) ja InVader (2016), joista kaksi keskimmäistä levyä ovat myyneet kultaa. Yhtyeen edellisestä pitkäsoitosta on ehtinyt kulua jo kuusi vuotta, joten voimme puhua paluusta maamme musakenttään. ”Comeback on juuri oikea sana tästä biisistä puhuttaessa. Olimme pitkään julkaisematta uutta materiaalia, ja kynnys uuden luomiseen kasvoi sitä mukaa, mitä pidempään olimme levytystauolla. Oli vahva tunne siitä, että kaipasimme uuden tulokulman omaan ilmaisuumme, ja sen mysteerin avautumiseksi meidän piti kirjoittaa biisi nimeltä ’Outrun’. Tämä biisi näytti suunnan tuleville kappaleille”, Olli kiteyttää.

Vakavamman vaihteen päälle kytkenyt Reckless Love ammentaa seuraavan albuminsa kappaleisiin vaikutteita mm. 80-luvun pelimaailmoista. ”Soundeissa keskiössä ovat 80-lukulainen tematiikka ja moderni tummanpuhuva synthwave-maailma, ja sukelsimmekin syvälle kyseisen aikakauden pelimaailmoihin ja genren leffatunnelmiin”, Olli kertoo.

Yhtye esiintyy tänään Linnanmäen iik!week -kauhufestivaalin avajaisissa Helsingissä klo 21.00. Liput ja lisätiedot: https://www.linnanmaki.fi/fi/hupitekemista/teemaviikot/iikweek/

Kokoonpano:
Olli Herman – laulu
Pepe Reckless – kitara, taustalaulu
Jalle Verne – basso, taustalaulu
Hessu Maxx – rummut, perkussiot


Lähde: One Step Ahead Promotion Oy

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here