Kallomäki julkaisi uuden musiikkivideon kappaleesta ”Veri jonka nielet”

0
175

Tiedote 22.11.2019

Jouhikkoa musiikissaan hyödyntävä pakanametalliyhtye Kallomäki on julkaissut musiikkivideon keväällä ilmestyneestä singlestään “Veri jonka nielet”. tulevan tupla-albumin melodisemmalta osalta. Yhtyeen tuplalevy ”Uuden kuun aika” julkaistaan 28.2.2020. ja levyjulkaisu tapahtuu Suistoklubilla Hämeenlinnassa. Nest liittyy jälleen joukkoon lämmittelemään yleisön rituaalia varten.

Albumin toinen osa seurailee enemmän ensimmäisen albumin ’Roka Ukri’ raskasta ja shamanistista tunnelmaa. ”Veri jonka nielet” -kappaleessa vierailee Aslak Tolonen kanteleessa.

Filmed and edited by Joonas Ylänne / Elise oy
Music and lyrics by Tero Kalliomäki.

Kallomäki on suomalainen vuonna 2018 perustettu metalli/folkrock kokoonpano. Heidän musiikkityylinsä vaihtelee raskaasta metallisävytteisestä poljennosta melodiseen ja jopa haikeaan tunnelmaan. Yhtyeen perustajan Tero Kalliomäen (Embassy of Silence, Uinuos, Saattue, Blind Hen) itserakentama sähköjouhikko antaa kappaleisiin erikoisen ja tunnistettavan äänimaailman.

Nuoresta iästään huolimatta yhtye on jo ehtinyt kiertämään niin Suomessa, Virossa kuin Irlannissa. Kallomäki on julkaissut useita musiikkivideoita ja julkaissut yhden studioalbumin. Kappaleet ensimmäisellä albumilla perustuvat Teron kirjoittamaan tarinaan vanhasta pakanakultin johtajasta, Roka Ukrista. Kallomäen esiintymiset ovat aina vaikuttava kokemus, joihin kuuluu loitsuja, rituaaleja ja improvisaatiota yhdistettynä luonnon ääniin ja muuhun tallennettuun materiaaliin.

Kokoonpano:
Tero Kalliomäki – Jouhikko, loitsut, laulu
Teppo Tirkkonen – Kurkkulaulu, murina, luut
Aapo Romu – Sello
Melina Tarkkala – Laulu, luut, loitsut
Harri Lampinen – Rummut
Aadolf Virtanen – Laulu, luut, shamaanirumpu
Samu Lahtinen – Basso, loitsut, munniharppu

https://www.facebook.com/kalliomaeki/
https://kallomaeki.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/channel/UCKZ5fEOb4bFmERTV6Gr4yHA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here