Kallomäki julkaisi ”Immensuo”–musiikkivideon

Tiedote 6.2.2020

Jouhikkovetoinen pakanametalliyhtye Kallomäki julkaisi neljännen musiikkivideon tulevalta tupla-albumiltaan ”Uuden kuun aika” (28.2.2020). Videon kappale ‘Immensuo’ on otettu albumin raskaammalta osiolta. Levyn julkaisee Symbolic Records Finland.

Videon tuotti Kallomäki yhtye itse. Kuvauksesta vastasivat yhtyeen jäsenet Aapo Romu ja Teppo Tirkkonen. Videon editoi Aapo Romu. Video kuvattiin Janakkalassa, Laurinmäen torpparimuseolla sekä Riihimäellä Hatlamminsuolla.

Kallomäki aloittaa uuden levyn myötä keikkailun Hämeenlinnan Suistoklubilta 28.2, luvassa on keikkoja niin Suomessa kuin ulkomailla.

Albumilta julkaistut kolme edellistä videota:

– Veri jonka nielet

– Aika unohtaa

– Tanssihin varjolasten

Kallomäki on suomalainen vuonna 2018 perustettu metalli/folkrock kokoonpano. Heidän musiikkityylinsä vaihtelee raskaasta metallisävytteisestä poljennosta melodiseen ja jopa haikeaan tunnelmaan. Yhtyeen perustajan Tero Kalliomäen (Embassy of Silence, Uinuos, Saattue, Blind Hen) itserakentama sähköjouhikko antaa kappaleisiin erikoisen ja tunnistettavan äänimaailman.

Nuoresta iästään huolimatta yhtye on jo ehtinyt kiertämään niin Suomessa, Virossa kuin Irlannissa. Kallomäki on julkaissut useita musiikkivideoita ja julkaissut yhden studioalbumin. Kappaleet ensimmäisellä albumilla perustuvat Teron kirjoittamaan tarinaan vanhasta pakanakultin johtajasta, Roka Ukrista. Kallomäen esiintymiset ovat aina vaikuttava kokemus, joihin kuuluu loitsuja, rituaaleja ja improvisaatiota yhdistettynä luonnon ääniin ja muuhun tallennettuun materiaaliin.

Kokoonpano:
Tero Kalliomäki – Jouhikko, loitsut, laulu
Teppo Tirkkonen – Kurkkulaulu, murina, luut
Aapo Romu – Sello
Melina Tarkkala – Laulu, luut, loitsut
Harri Lampinen – Rummut
Aadolf Virtanen – Laulu, luut, shamaanirumpu
Samu Lahtinen – Basso, loitsut, munniharppu

https://www.facebook.com/kalliomaeki/
https://kallomaeki.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/channel/UCKZ5fEOb4bFmERTV6Gr4yHA

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.