Jyväskylän Weightless World julkaissut “My Devotion” – musiikkivideon

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 17.10.2017

Jyväskylästä ponnistava heavy-metal yhtye Weightless World on julkaissut debyyttisinglensä ’My Devotion’ musiikkivideon kera. Yhtye on ollut toiminnassa vuodesta 2011 asti ja se on julkaissut aiemmin yhden demon. Nykyinen kokoonpano on ollut kasassa vuodesta 2016 asti.

Bändin kitaristi Valtteri Viinikka kommentoi:

’My Devotion’ on biisi, joka edustaa hyvin sitä, mitä Weightless Worldin musiikki on: raskaita ja nopeita riffejä, isoja kertsejä, melodisuutta ja musiikillisia koukkuja yhdistettynä elämän merkittäviin ja paikoitellen vaikeisiinkin aiheisiin pohjautuviin sanoituksiin. Biisin aihe lyhykäisyydessään on, että elämän omia valintoja ei ole tarkoitettu tehtäväksi tai rajoitettavaksi kenenkään muun toimesta, vaan päätösvalta tulisi aina olla itsellään.

’My Devotion’ on äänitetty Jyväskylässä Electric Fox Studiolla ja sen on miksannut Tuomas Kokko. Masteroinnin on tehnyt Svante Forbäck Chartmakers:lta. Biisin musiikkivideon ovat ohjanneet, kuvanneet ja editoineen RecOn Productions Oy:n Kalle Raijonkari sekä Kalle Boman apunaan Sampo Riikkilä. Weightless Worldissä vaikuttavat Perttu Korhonen, Valtteri Viinikka, Juuso Oinonen, Tino Kantoluoto ja Kari Rannila.

Kokoonpano:
Perttu Korhonen – Lead vocals
Valtteri Viinikka – Guitars & vocals
Juuso Oinonen – Guitars & vocals
Tino Kantoluoto – Bass
Kari Rannila – Drums

Spotify:
https://open.spotify.com/track/0RxMUg5G7CtiGcw0F8p9R8

Facebook:
https://www.facebook.com/weightlessworld/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän