Jeff Scott Soto julkaisi “Mysterious”-dueton Eric Martinin kanssa

Kuva: Jeff Scott Soto

Jeff Scott Soto julkaisi “Mysterious”-dueton Eric Martinin kanssa. Kappale on laulajan albumilta ”The Duets Collection, Vol. 1”, joka julkaistaan 8.10.2021.


  1. Livin’ The Life (ROCK STAR) with Erik Mårtensson (Eclipse/W.E.T.)
  2. Don’t Let It End (YNGWIE MALMSTEEN) – with Dino Jelusick
  3. Mysterious (TALISMAN) – with Eric Martin (Mr. Big)
  4. Believe in Me (JSS) – with Nathan James (Inglorious)
  5. Coming Home (SOUL SIRKUS) – with Deen Castronovo (Revolution Saints, ex-Journey)
  6. I’ll Be Waiting (TALISMAN) – with Alirio Netto (Shaman, Queen Extravaganza)
  7. Callin’ All Girls (EYES) – with Russell Allen (Symphony X, Allen/Lande)
  8. Colour My XTC (TALISMAN) – with Renan Zonta (Electric Mob)
  9. Warrior (AXEL RUDI PELL) – with Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell)
  10. Holding On (JSS) – with BJ (SOTO, Spektra)
  11. Again 2 B Found (HUMANIMAL) – with Mats Leven (Candlemass, Trans-Siberian Orchestra)

Tilaa albumi:


  • Jeff Scott Soto – Vocals, Bass and Keys
  • Edu Cominato – Drums
  • Tony Dickinson – Bass
  • Jorge Salan – Guitars
  • Howie Simon – Guitars and Bass
  • Leo Mancini – Guitars

Lähde: Frontiers
Kuva: Jeff Scott Soto 


Please enter your comment!
Please enter your name here