Jean Beauvoir mukaan Kiss & Hard Rock Convention II –tapahtumaan Helsinkiin maaliskuussa

0
284

Tiedote 19.1.2019

KISS Army Finland järjestää yhdessä Helsingin On The Rocksin kanssa KISS & Hard Rock Convention II:n lauantaina 23.3.2019 On The Rocksissa alakerrassa. Tapahtumassa ovat paikalla mm. Bob Kulick ja Ron Keel.

Mukaan on varmistunut nyt myös Jean Beauvoir.

Muusikko ja tuottaja ikonisen vaalean mohawkin alla, Jean Beauvoir, on tehnyt yhteisyötä mm. John Waiten, Ramonesin, Nona Hendryxin, Cameon, The Pretendersin, Deborah Harryn, Lionel Richien, Nile Rogersin, Doron, Glenn Hughesin, N ’SYNCin, Desmond Childin ja monien muiden kanssa. Miehen musiikkia on kuultu myös mm. Sylvester Stallonen ”Cobra” -elokuvan soundtrackilla, jolta löytyy miehen uran suurin hitti, ”Feel The Heat”, sekä useissa TV -sarjoissa. KISS-faneja kiinnostanee kuitenkin eniten se, että mies on paitsi soittanut likipitäen kaikki bassoraidat bändin ”Animalize” ja ”Asylum”levyille, myös se, hän on sellaisten KISS-kasarihittien kuten ”Uh! All Night”, ”Who Wants To Be Lonely” sekä ”Thrills In The Night” takana.

Mukana tapahtumassa ovat myyntipöydillään TPL Records (SWE), Keltainen Jäänsärkijä, T-Shirt By Mail (SWE), KISS Army Sweden sekä monia muita. Livemusiikki kuuluu olennaisena osana Conventioneihin, joten tälläkin kertaa paikalle on kutsuttu useita artisteja, joista osa ei suoranaisesti liity KISS:iin. Tästä syystä nimeksi valikoitui KISS & Hard Rock Convention II ja tapahtuma onkin tarkoitettu kaikille raskaamman rockin ystäville.

Tänä vuonna artistivieraiksi saapuvat mm. Grammy-palkittu tuottaja, W.A.S.P.ista ja KISSin haamukitaristina tunnettu Bob Kulick sekä Black Sabbathista ja Keelistä tuttu Ron Keel. Kaikki paikalla olevat vieraat esiintyvät paikallisten muusikoiden säestämänä ja tapaavat fanejaan, sekä vastaavat yleisön ja järjestäjien kysymyksiin livehaastatteluissa. Artisteilla on myös omat myyntipöytänsä.

Marko Syrjälä, KISS Army Finlandin puheenjohtaja kertoo tapahtumasta seuraavaa:

Pyrimme takaamme sen, että kaikki halukkaat saavat tavata henkilökohtaisesti haluamansa artistit, pyytää valokuvia, ja miksei vaikka muutamia nimikirjoituksiakin. Kaikilla artisteilla on kertomansa mukaan runsaasti myytävää mukana, joten siitä homma ei ainakaan jää kiinni.

KISS & HARD ROCK CONVENTION II
23.03.2019
On The Rocks, Mikonkatu 3, 00100 Helsinki www.rocks.fi

Liput: 26/27 €
OTR- tai KISS-kortilla: 24/25 €
Lippu päivä Expoon (11:00-17:00) 16,50/17 €

Päivä tapahtuma: 11:00-17:00
Ilta tapahtuma: 18:30-24:00

Tapahtuman virallinen Facebook tapahtuma löytyy täältä: https://web.facebook.com/events/2173257389604187/

www.kissarmyfinland.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here