JALOMETALLI KAJAHTAA TAAS TÄNÄ VIIKONLOPPUNA

MAINOS:jalometalli

 

 

  • Kaksi pientä viime hetken ohjelmamuutosta. annihilatorband
  • Festivaali aiheuttaa muutoksia kevyen liikenteen järjestelyihin välillä 6.8.-10.8.
  • Lippujen ennakkomyynti päättyy perjantaina. Lippuja saatavilla myös portilta.

Jalometalli Metal Music Festival 2015 käynnistyy tänä perjantaina Oulun Kuusisaaressa. Kaksipäiväisen tapahtuman kolmella lavalla nähdään tänä vuonna peräti 31 metalliyhtyettä. Aluetta viimeistellään parhaillaan ja järjestelyt ovat sujuneet hyvin. Festivaalin järjestäjät toivottavat kaikki raskaan musiikin ystävät tervetulleiksi neljättätoista kertaa juhlittavaan tapahtumaan.

Kotimainen Morbid Evils on joutunut perumaan Jalometallin esiintymisensä rumpali Timo Niskalan pyöräilyonnettomuudessa murtuneen solisluun takia. Jalometalli-organisaatio toivottaa Niskalalle pikaista paranemista. Morbid Evilsin tilalla lauantai-iltana soittaa oululainen Bonehunter. Vuonna 2011 perustettu metal punk -yhtye julkaisi tänä kesänä debyyttialbuminsa lukuisten minijulkaisujen jatkeeksi.

Ester Segarra

Festivaalin lauantaille on tullut myös toinen pieni ohjelmamuutos. Kakkoslavalla esiintyvät ruotsalainen Tribulation ja amerikkalainen Inquisition joutuvat vaihtamaan soittoaikoja keskenään tiukkojen matkustusaikataulujen vuoksi. Tarkemmat soittoaikataulut löytyvät Jalometallin kotisivuilta.

Tämän vuoden huomattavimpia esiintyjiä ovat muiden muassa brittiläiset Saxon ja Cradle of Filth, amerikkalainen Obituary, kanadalainen Annihilator sekä ruotsalaiset Dark Tranquillity ja Candlemass.

Festivaalialue aiheuttaa pieniä muutoksia kevyen liikenteen järjestelyihin. Kevyen liikenteen väylä välillä Raatintie – Kuusisaari – Toivoniemi suljetaan torstaina 6.8. klo 11. Väylä on avoinna kevyelle liikenteelle jälleen maanantaina 10.8. klo 9. Kevyen liikenteen kiertoreitti Toivoniemeen ja Tuiran suuntaan kulkee tuona aikana Merikosken siltojen kautta.

Tapahtuman lipunmyynti on edennyt hyvin ja lippuja on vielä jäljellä kaikille halukkaille. Ennakkoliput ovat myynnissä Lippupalvelun myyntipisteissä. Lippuja on saatavilla myös festivaalin portilta. Festivaalin soittoaikataulut, tärkeimmät infot ja aluekartta löytyvät Jalometallin kotisivuilta.

Kahden päivän lippujen hinnat ovat alkaen 98,50 euroa ja yhden päivän liput 68,50 euroa. Festivaalin portilla kahden päivän liput maksavat 110 euroa ja yhden päivän liput 80 euroa. Jalometallin VIP-liput maksavat 135 euroa. Hintaan sisältyy mm. Jalometallin perinteinen festaripaita. VIP-lippujen varaukset ja tiedustelut: vip@jalometalli.net

Festivaali on sallittu kaikenikäisille. Kaikki oikeudet esiintyjämuutoksiin pidätetään. Jalometalli on osa elokuussa järjestettävää Oulun juhlaviikot -tapahtumakokonaisuutta.

Jalometalli 2015 esiintyjät ovat:

Perjantai 7.8.
Saxon (UK), Obituary (USA), Cradle of Filth (UK), Satan (UK), Hell (UK), Sotajumala, Battle Beast, Jess and the Ancient Ones, Alfahanne (SWE), Stargazery, Wengele, Obscure Burial, Cønstantine ja Encrypted.

Lauantai 8.8.
Dark Tranquillity (SWE), Candlemass (SWE), Inquisition (USA), Annihilator (CAN), Tribulation (SWE), A.R.G., Lost Society, Shining (SWE), Hooded Menace, Fleshpress, Tyranex (SWE), Mors Subita, Bonehunter, Lord Fist, Sadistik Forest, Evil Drive ja Home Style Surgery.

Jalometalli on osa elokuussa järjestettävää Oulun juhlaviikot -tapahtumakokonaisuutta: www.oulunjuhlaviikot.fi
cradleoffilth2

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-