Italialainen multi-instrumentalisti Alfonso Corace julkaisee soololevynsä

Kuva: Alessandra Paolelli

Tiedote 19.7.2020

Italialainen Alfonso Corace julkaisee soololevynsä ”Fo’s Room” 18.9.2020. Mies on vaikuttanut soolotuotantonsa lisäksi yhtyeissä Airlines of Terror, Lunarsea sekä Vidharr.

Kuuntele levyn ensisinkku ”Turning Clear” alta:

Album tracklist:
01. Serenity
02. The End
03. Isolation
04. Control
05. Healing
06. Turning Clear
07. Primitive
08. Dream
09. Spring
10. People in Disguise
Recorded, mixed & mastered at Fo’s Room by Alfonso Corace.
Drums recorded at Outer Sound Studios.
Music and Lyrics by Alfonso Corace.
Alfonso Corace – Drums and percussion, bass, guitars, keys, vocals and vocoders
Special guests:
Giuseppe Orlando – Copilot and low vocals on ”The End” and ”Control”
Elisabetta Marchetti – Vocals on ”Healing”
Maria Luisa Peliti – Flute on ”Spring”



Lähde: Anubi Press
Kuva: Alessandro Paolelli


Please enter your comment!
Please enter your name here